Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, az baj, ha a sportolással a melleim is kisebbek lettek?
Nagyon sokat edzek + a táplálkozásom is rendben van, így már nem nagyon van rajtam zsír, ennek következtében a melleim is kisebbek lettek.
Viszont szép formás, feszes vagyok mindenhol.
Kérdező: én is sportos vagyok, és kiegészíteném ezt:
"A nőiesség szerintem nem csak a zsírban mutatkozhat meg...Ahhoz nagyon durván kell edzenie és szteroidoznia egy nőnek, hogy férfias legyen."
Nos, a túl durva, szteroidos edzés nem csak a nőiesség, de férfiasság elvesztését is jelenti. Ez tehát nem azzal jár, hogy a nőből férfi lesz, hanem azzal, hogy mind a nő, mind a férfi elveszti a nemi jegyeket.
A testépítő kategóriánál a férfiak nemi szerve is "rövidül", a szteroidok pedig ártanak a nemzőképességnek, ez a kategória tehát egyik nemnek sem ajánlott.
A természetes sportosság viszont egészséges, és jó dolog. :)
# 17
Több, mint egy éve biciklizek heti 4-5 alkalommal 30-30 perceket, utána tornázok is mellette úgy 1 órát. És heti 2 alkalommal futok. És még így sem vagyok valami jujdefeszes lány, sőt! (na jó, azért a kajálás néha becsúszik rendesen. :))
De tavaly fogyóztam is 3 hónapig, és akkor sem ment le a ciciből. Pedig jó lenne. (már rendszeresen velük beszélgetnek az emberek, nem velem...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!