Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak, az baj, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak, az baj, ha a sportolással a melleim is kisebbek lettek?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat edzek + a táplálkozásom is rendben van, így már nem nagyon van rajtam zsír, ennek következtében a melleim is kisebbek lettek.

Viszont szép formás, feszes vagyok mindenhol.

2012. júl. 28. 21:30
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Juj, irigylem a jövendőbeli párodat. Gyengéim a sportos feszes lányokat, sportos cicikkel. Szerelmes vagyok.
2012. júl. 28. 21:44
 12/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm, jó volt olvasni a válaszokat! :)
2012. júl. 28. 21:54
 13/29 anonim ***** válasza:

Kérdező: én is sportos vagyok, és kiegészíteném ezt:

"A nőiesség szerintem nem csak a zsírban mutatkozhat meg...Ahhoz nagyon durván kell edzenie és szteroidoznia egy nőnek, hogy férfias legyen."

Nos, a túl durva, szteroidos edzés nem csak a nőiesség, de férfiasság elvesztését is jelenti. Ez tehát nem azzal jár, hogy a nőből férfi lesz, hanem azzal, hogy mind a nő, mind a férfi elveszti a nemi jegyeket.

A testépítő kategóriánál a férfiak nemi szerve is "rövidül", a szteroidok pedig ártanak a nemzőképességnek, ez a kategória tehát egyik nemnek sem ajánlott.

A természetes sportosság viszont egészséges, és jó dolog. :)

2012. júl. 28. 21:57
 14/29 anonim ***** válasza:
Hogy csinálod? Én egy csomót fogytam, de a cickóm nem lett kisebb. Azaz a mell alatti méretem kisebb lett a fogyás következtében, de a kosárméret nem változott. Így most még jobban fáj tőle a hátam, mint valaha. :'( (mivel ugyanannyi súlyt kell cipelnie egy vékonyabb hátnak és deréknak)
2012. júl. 28. 22:08
 15/29 anonim ***** válasza:
Utolsó: valószínűleg úgy fogytál, hogy nem sportoltál intenzíven, hanem simán nem ettél? Csak találgatok! Bár még olyankor is mehet le pici a mellből.
2012. júl. 28. 22:13
 16/29 anonim ***** válasza:
Jaja a 16 neked szerintem hátizom gyakorlatokat kéne végezned:)
2012. júl. 28. 22:16
 17/29 anonim ***** válasza:

# 17

Több, mint egy éve biciklizek heti 4-5 alkalommal 30-30 perceket, utána tornázok is mellette úgy 1 órát. És heti 2 alkalommal futok. És még így sem vagyok valami jujdefeszes lány, sőt! (na jó, azért a kajálás néha becsúszik rendesen. :))

De tavaly fogyóztam is 3 hónapig, és akkor sem ment le a ciciből. Pedig jó lenne. (már rendszeresen velük beszélgetnek az emberek, nem velem...)

2012. júl. 28. 22:17
 18/29 anonim ***** válasza:
És van valami jól bevált gyakorlatotok? Megköszönném. :)
2012. júl. 28. 22:18
 19/29 anonim ***** válasza:
Úgy érzed kihagynak a társalgásból?:)
2012. júl. 28. 22:19
 20/29 anonim ***** válasza:
Hasra fekszel és kezeid tarkóra teszed és felemeled a felső tested ha azok az izmaid erőssebbek akkor könnyebben elbírja majd a hátad és nem fog fájnim
2012. júl. 28. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!