Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek most? (Bővebben lent)
Sziasztok.
Egy jó ideje szingli vagyok,mert a sok csalódás után úgy éreztem,hogy jobb most így egyedül.
Barátnőm összeköltözött a párjával,ezért egy utolsó beülős baráti iszogatós bulit tartott,és látta mennyire elkenődött vagyok,így elhívott engem is.
Az egyik srác mióta meglátott,mindig a közelemben volt,
úgy felcsillant a szeme. Kicsit felöntöttünk a garatra,
és üvegeset játszottunk, és adni kellett ennek a srácnak egy szájra puszit,madarat lehetett volna fogatni a sráccal.
Az este után felkeresett,és tartottuk a kapcsolatot,eleinte interneten,később személyesen is,barátnőm egyszer megkeresett,hogy szerelmes belém
ez a fiú,nem hittem el.
Rákérdeztem,bevallott mindent,én mondtam,hogy sajnos nem tudom viszonozni,erre ő kérte,hogy a barátságunk maradjon meg legalább,barátok maradtunk,de minden személyes dolgot megbeszéltünk,és beszélünk is,de néha volt elszólása,hogy szeret,bárcsak több lennék,mint barát,de mindig bocsánatot kért.
Gondolkoztam rajta,hogy talán adnom kéne maguknak egy esélyt hátha beleszeretek,tegnap este találkozni akartam vele és megbeszélni,de nem volt fent,aztán hajnalban,kiírt egy idézetet,egy lányról,aki nem lehet az övé,rám is írt,hogy ki van,kérdeztem mi a baj.
Én hülye azt hittem nekem írta,de nem. Elmondta van egy legjobb lányhaverja,egy osztályba jártak,9 éve szerelmes belé,de 2 éve boldog párkapcsolatban él,szülei és párja költözik ki külföldre,és így ő is kiköltözik végleg.
Vigasztaltam, biztattam,mint ahogy baráttól illik,elmondta,hogy egy búcsú zenét csinál a lánynak,és elment aludni,de azt írta ma délután még beszélnünk kell.
Hirtelen nem tudtam mit gondoljak,sajnáltam is szegényt,de egyfajta haragot éreztem,érzek felé,mert lassan elkezdtem hinni a szavainak,és kiderült,hogy átvert,nem is szeret,maga az átverés fáj megint,ezt nem akartam elmondani neki,így is eléggé letört. Habár én is eléggé elkeseredett voltam,kicsit még vagyok is.
20L és 20F
Szia 24F.
Köszönöm,hogy írtál.
Igen gondoltam arra is,lehet jobb lenne mindkettőnknek.
Kedves 40/F köszönöm kedves vagy :)
Ment a zöld kéz nektek.
Én alapból barátként tekintek a fiúra,ő volt az aki állítólag szerelmes belém,vagy sem,én sem tudom.
Maga az átverés fáj,nem tudom hova tenni most a srácot.
Legalább pont jókor derült ki a dolog,és nem követtem el hibát,azt nem tudom,a barátságot tartsam-e,vagy engedjem el végleg.
Azért köszi neked is hogy írtál,jelenleg úgy érzem egész végig barátzónában voltam,csak velem akart felejteni.
De akkor miért nekem mondta el? Áh én már nem értem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!