Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek hogy nem fogok neki tetszeni, mit tegyek?
Holnap után lesz randim egy sráccal.Több mint egy hete mindennap 5-6 órákat msn-zünk,és sms-t is váltunk.
Mondta hogy tetszem neki,és ha ugy alakul eltudna velel mképzelni egy kapcsolatot.Találkozni akar velelm.De olyan csunyák a fogaim,vagyis van egy hézag a felső fogsoromnál.Még mosolyogni sem merek.Már egyszer le is mondtam,e miatt.
Mit tehetnék?
beszéld meg vele msn-en, hogy nem, vagy megelégedve a fogaiddal és ez tégd eléggé frusztrál és attól félsz, hogy emiatt nem fogsz neki tetszeni..
az őszinteség mindig jó!
sok sikert :)
Szerintem mindenképpen menj el a randira,ha tetszel neki akkor,ne aggódj!
És amugy meg én ismerek olyan srácokat akiknek nagy hézag van a foguk között és igazán helyesek!
De egy jó tanács,ha úgy indulsz neki a randinak hogy mien csúnya vagy,ugysem fogsz tetszeni neki akkor így is lesz!A szépség belülről fakad,ha boldog és vidám vagy az kiüt a külsődre is-ezt sose feledd!
Tudom olyan költöinek hangzik de így van!
Huhh.:D Tényleg nagyon félhetsz, ez már min. a 3 ilyen kérdésed.:D
Szóval... mindenképp menj el a randira, nehogy le mond megint, mert nem hiszem, hogy kapnál még egy esélyt.
Ha nagyon félsz, akkor sztem mond meg neki msnen, hogy nem tetszel magadnak, főleg a fogaddal van bajod. Vagy megkérdezheted tőle, hogy neki mi nem tetszik magán, utána valószínűleg vissza fog kérdezni, hogy és neked mi nem tetszik magadon. Aztán elmondhatod neki, hogy a fogad... Ha ezért lemondja a talit, akkor ne is foglalkozz vele. De nem hiszem, hogy lemondaná.:) Talizz vele, és ne foglalkozz a fogaddal. Neki is biztos vannak "hibái". Sőt, sztem a hézag a fogak között lehet szexi is.:)
Pár hónapja én is vhogy így voltam, csak nekem nem hézag van a fogaim között, hanem alapból csúnyák, össze-vissza állnak. Nagyon féltem én is a talitól, hogy mit fog szólni. Végül rávettem magam a talira. Azóta vagyunk együtt.:) És nem említette, hogy zavarná a fogaim.:D
gondolj bele, az ő fogai mienek lehetnek?
lehet hogy neki is gondja van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!