Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira félek, hogy élőben nem fogok neki tetszeni, mit csináljak?
Neten megismerkedtem egy irtó aranyos/kedves/helyes jófej sráccal. Naponta több órát dumálunk és imádom:D
De félek,hogy élőben nem tetszenék neki...mert a képeken szemüveg nélkül vagyok,egyébként pedig szemüveges vagyok + van rajtam egy kis túlsúly... (62 kg vagyok).
Szerinted?
168 cm
kontaklencse nem jó, és nagyon tetszik
Énis hasonló cipőben jártam nemis olyan rég...:D (2 hónapja kb) ugyanannyi kg vagyok énis...és énis tökre féltem:) de amikor eljött az idő, kb egyikünk sem foglalkozott a másik kinézetével, közös érdeklődési körünk volt ezért hihetetlen h mennyit tudtunk beszélni így elsőre is:) főleg h én amugyis csendes vagyok.:) szóval szerintem ne félj :) sokkal fontosabb h tényleg megértitek 1mást és jól elvagytok együtt, még ha nem is jöttök össze, max. haverok tuti megmaradtok :D én legalábbis így voltam vele. remélem segítettem:)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!