Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akarom, hogy a barátom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarom, hogy a barátom a bugyimba nyúljon :S Félek, hogy nem fog neki tetszeni ami ott van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
pár hónapja vagyunk együtt, de nem akarom, hogy odanyúljon, nem voltunk még együtt "úgy" ruhán keresztül már sokszor simogatta, de nem hagytam, hogy benyúljon. Leborotváljam teljesen az első együttlét előtt?
2009. júl. 2. 20:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
85%
Ha ettől tartasz akkor tedd meg. Szedd le.
2009. júl. 2. 20:31
 2/20 anonim ***** válasza:
95%
Na az, hogy tetszeni fog neki az egy hét szentség, ne aggódj emiatt :) Amúgy meg leborotválhatod.
2009. júl. 2. 20:31
 3/20 anonim ***** válasza:
57%
mindenképp szedd le, igen!manapság sajnos vagy nemsajons, de elvárják ezt a pasik.:)
2009. júl. 2. 20:33
 4/20 anonim ***** válasza:
45%
a gyantát javasolnám. nincs annál undorítóbb, amikor borostás a puncid... fiatal vagy, és szép, ne csúfítsd magad borotvával! :)
 5/20 anonim ***** válasza:
95%

szerintem ha csak azért akarod leborotválni, hogy neki tetszen, akkor gondolkozz el azon, hogy a későbbiekben is akarod-e borotválni teljesen. mert ugye, ha első alkalommal így találkozik vele, akkor el fogja várni és jogosan, hogy ezután is így "találkozzon vele"!

egyébként nem minden pasinak jön be a teljesen leborotvált punci.

én mondjuk 15 éves korom óta borotválom teljes egészében, de nem azért, h a páromnak tetszen, hanem mert a saját magam elvárása.

jó döntéshozást:P

és jó szórakozást a továbbiakban:D:P

6/20 anonim ***** válasza:
94%
én nem borotválkozással kezdeném ... ha amiatt bukna a dolog, akkor úgysem volt az igazi
2009. júl. 2. 20:34
 7/20 anonim ***** válasza:
88%
Szia! Nem biztos, hogy a borotválás jó ötlet, én nem szoktam, csak rövidebbre vágni, mert ha teljesen csupaszra borotválom, gyakran kijön tőle a hüvelygomba. A szőr azért van ott, hogy a fertőzések nehezebben kerülhessenek a nemi szervedhez!
2009. júl. 2. 20:35
 8/20 anonim ***** válasza:
43%
mért?miwan ott?:D
2009. júl. 2. 20:37
 9/20 anonim ***** válasza:
84%
Én meg a borotvát ajánlom, nem pedig a gyantát először, mert a gyantát sajnos nem mindenki tudja elviselni, mert FÁJ, nagyon! sajnos én sem tudom gyantázni ott, de még epilálni sem, mert nem bírom ki!
2009. júl. 2. 20:38
 10/20 anonim ***** válasza:
45%
Biztos hogy nem ezen fog múlni csupasz vagy-e v. szőrös!De a borotválás egyébként jó ötlet,mert sokkal könnyebb tisztán tartani és higénikusabb mint a bozont.
2009. júl. 2. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!