Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarom, hogy a barátom a bugyimba nyúljon :S Félek, hogy nem fog neki tetszeni ami ott van. Mit tegyek?
Ne borotváld le!
Először is azért, mert nekem a természetes tetszik :)
Másodszor ez egy hülye divathóbort.
Harmadszor, amint mások is mondták, ha neki ez a lényeg, és azért nem tetszenél neki, mert természetes vagy és nem csupasz csiga, akkor annyit is ért az a pasas.
Már megint egy kérdés, ahol a kérdező saját magának csinálja a bajt.
Arra már gondoltál, hogy mittudomisén.. jaj tudom, hogy nagyon állatul fog hangzani.. megkérdezed a barátod, hogy hogy szeretné?
mér, mivan ott amit ennyire titkolsz?:D mégis mi nemtetszhet neki? az a te női nemi szerved, tuti h tetszeni fog neki.
sztem ne teljesen borotváld le, hagyj meg ott középen egy kis csíkot, az sztem szebb
14 éves lány vagyok.. nekem is mostanában vált aktuálissá ez a dolog. Bár én nem is gondolkoztam ezen mielőtt sor került volna az elsőre... természetesnek tűnt:)
A mai világban, főleg a korunkbeli fiúknak az tetszik, ha szépen szőrtelenített egy lány odalennt.( Ezenkívül, lehet, hogy furcsán hangzik, de nekem egyfajta magabiztosságot adott,sőt nagyon "Nőnek" éreztem magam tőle:) )
Persze vannak kivételek is, és ha a te barátod ilyen akkor idővel biztosan szólni fog, hogy neki mi tetszik.
Előző válaszoló vagyok még
Szerintem először szedd le borotvával, utánna pedig menj el kozmetikushoz, hogy gyantázza le.
Elsőre a gyanta szerintem húzós, mert a hosszabb szálak kilépése nagyon fáj. Viszont akkor még rosszabb, ha sokáig borotválod és nagyon megerősödik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!