Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akarom, hogy a barátom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarom, hogy a barátom a bugyimba nyúljon :S Félek, hogy nem fog neki tetszeni ami ott van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
pár hónapja vagyunk együtt, de nem akarom, hogy odanyúljon, nem voltunk még együtt "úgy" ruhán keresztül már sokszor simogatta, de nem hagytam, hogy benyúljon. Leborotváljam teljesen az első együttlét előtt?
2009. júl. 2. 20:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
56%

Ne borotváld le!

Először is azért, mert nekem a természetes tetszik :)

Másodszor ez egy hülye divathóbort.

Harmadszor, amint mások is mondták, ha neki ez a lényeg, és azért nem tetszenél neki, mert természetes vagy és nem csupasz csiga, akkor annyit is ért az a pasas.

2009. júl. 2. 20:50
 12/20 anonim ***** válasza:
20%
ez mekkora hülyeség má,hogy a borotválástól lesz hüvelygombád...
2009. júl. 2. 21:02
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindenkinek :)
2009. júl. 2. 21:04
 14/20 anonim ***** válasza:
81%
Nem hülyeség, tényleg könnyebben mennek be oda fertőzések, ha nincs szőr, amin "megakadnak". Nem én találtam ki, tényleg így van.
2009. júl. 2. 22:56
 15/20 anonim ***** válasza:
90%

Már megint egy kérdés, ahol a kérdező saját magának csinálja a bajt.

Arra már gondoltál, hogy mittudomisén.. jaj tudom, hogy nagyon állatul fog hangzani.. megkérdezed a barátod, hogy hogy szeretné?

2009. júl. 2. 23:14
 16/20 anonim ***** válasza:
97%

mér, mivan ott amit ennyire titkolsz?:D mégis mi nemtetszhet neki? az a te női nemi szerved, tuti h tetszeni fog neki.

sztem ne teljesen borotváld le, hagyj meg ott középen egy kis csíkot, az sztem szebb

2009. júl. 2. 23:29
 17/20 anonim ***** válasza:
26%
SZedd le valahogyan, a fiúk undrodnak az ott lévő szőrtől:S
2009. júl. 3. 11:13
 18/20 anonim ***** válasza:
77%
Utolsónak: NEM mindegyik! Az én barátomnak direkt tetszik is, csak néha szól rám, hogy "gyomláljak" egy kicsit :)
2009. júl. 3. 12:08
 19/20 anonim ***** válasza:

14 éves lány vagyok.. nekem is mostanában vált aktuálissá ez a dolog. Bár én nem is gondolkoztam ezen mielőtt sor került volna az elsőre... természetesnek tűnt:)

A mai világban, főleg a korunkbeli fiúknak az tetszik, ha szépen szőrtelenített egy lány odalennt.( Ezenkívül, lehet, hogy furcsán hangzik, de nekem egyfajta magabiztosságot adott,sőt nagyon "Nőnek" éreztem magam tőle:) )

Persze vannak kivételek is, és ha a te barátod ilyen akkor idővel biztosan szólni fog, hogy neki mi tetszik.

2009. júl. 13. 16:38
 20/20 anonim ***** válasza:

Előző válaszoló vagyok még

Szerintem először szedd le borotvával, utánna pedig menj el kozmetikushoz, hogy gyantázza le.

Elsőre a gyanta szerintem húzós, mert a hosszabb szálak kilépése nagyon fáj. Viszont akkor még rosszabb, ha sokáig borotválod és nagyon megerősödik.

2009. júl. 13. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!