Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, titeket ez nagyon zavarna?
Szóval volt egy balesetem majdnem egy éve és akkor meg kellet műteni, ezért van egy heg a hasamon, majdnem 10 centiméter hosszú és nem mondanám rá hogy nem látszik, habár pár hónapon belül lesz egy plasztikai műtét ami állítólag 90 %-ban eltünteti de azért nem 100 %..
Szóval az lenne a kérdésem hogy ha járnál valakivel és mikor arra kerülne a sor hogy összebujtok és meglátnád nagyon érdekelne? Én eléggé szégyenlem nem is szeretek strandra se menni azóta.. :S
17/F
Olyan,mint egy harci sérülés :-))
Engem beindít,vad :-) szexi és férfias.
ha tudja mitöl van akkor miért lenne zavaró? sztem nyugodtan menj strandra és ne foglalkozz vele... szerintem ez lehet szexepil is-ahogy sokan mondták elöttem is-szóval ne szégyelld...
nekem tetszene:D
16/L
Mond azt hogy megjártad Vietnamot, és onnan szerezted :D
Ezek után a barátnőd mindenkinek azt mondaná, hogy veterán pasija van :DDDD
Nem viccelek! :)
Egy baleset mindenkire negatívan hat, sajnálatot, szomorú dolgokat idéz, attól még az én verzióm is jobb, de már mások írtak hasonló katonásakat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!