Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, titeket ez nagyon zavarna?
Szóval volt egy balesetem majdnem egy éve és akkor meg kellet műteni, ezért van egy heg a hasamon, majdnem 10 centiméter hosszú és nem mondanám rá hogy nem látszik, habár pár hónapon belül lesz egy plasztikai műtét ami állítólag 90 %-ban eltünteti de azért nem 100 %..
Szóval az lenne a kérdésem hogy ha járnál valakivel és mikor arra kerülne a sor hogy összebujtok és meglátnád nagyon érdekelne? Én eléggé szégyenlem nem is szeretek strandra se menni azóta.. :S
17/F
szerintem lehet szexi is :)
ha meg valaki rákérdez, és szégyenkezel miatta mond azt büszkén röhögve ,hogy cápaharapás :D jobb kedvetek lesz , és még az egódat is tudod növelni vele :)
Szerintem ebben semmi szégyellnivaló nincs. Különben is, ha már arra kerülne a sor, nem ez kötné le a figyelmem:D
Én tavaly kegyetlenül elnyaltam és megmaradt a heg a lábamon, nem nagyon látszik, de tudom, hogy ott van, ennek ellenére nem foglalkozom vele. Ez van, ezt kell szeretni, akinek meg nem tetszik, ne nézzen rá(:
Egy heg annyira nem durva, hogy szakítóok/válóok lehessesn, legalábbis normális emberek esetében szerintem ez nem lehet kérdés.
Ja és sok sikert a műtéthez(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!