Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Járnátok olyan fiúval, aki féltékeny és irigy a négerekre?
Jaj ne, itt van Debrecen hülyéje! Hányadik négeres kérdésed ez? Húsz-huszonöt?
Igen tudom, Debrecenben az összes fehér fiú magányos, nem csak te vagy hülye...
Igen, kicsit se vagy megszállott, hogy nullaóra huszonötkor is ilyen kérdést írogatsz ki.
Igen, véletlenül se vinnéd többre, ha a kérdések kiírása helyett (egy kérdés öt perc, 5*25=125, két óra) ismerkedéssel töltötted volna az időt.
Felnőtt férfi voltam
Hurra,itt egy ujabb debreceni neger tema,a stilusbol itelve ugyanattol...
De most komolyan,nem unod meg?
Szerintem inkabb tenyleg koltozz el,ha ennyire nem birod oket,mert ok tuti nem lesznek kevesebben a te kedvedert...
Ha pedig csak ugy le lehet nyulni toled egy csajt,akkor egyreszt nem lehetsz nagy szam (mar bocs),de ilyen erovel egy feher vagy eppensegel egy kinai srac is lenyulhatja...
foleg ha mindenkit ezzel a temaval farasztasz... :_)
Én úgy vagyok vele, hogy ha megtudom az illető lányról, hogy volt már négerrel, attól azonnal megundorodom.
Ebben az esetben már nem tudok rá partnerként tekinteni. Teljesen leértékelődik, egy ribi lesz a szememben.
Ez csak a négerek esetében van így nálam, de ha mondjuk kínaival vagy japánnal volt, az nem gond.
Bocs az őszinteségért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!