Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezért jogosan lenne féltékeny a barátom?
Van egy társaság, akikkel nyáron lettem jóban, korábban is ismertem már őket, csak most lettünk jobb viszonyban, és elhívtak nyaralni. Ha elmennék velük, az baj lenne szerintetek? A barátom eléggé féltékeny típus, úgy gondolom eléggé zavarná a dolog.
(Persze alaptalan, meg senki nem hajtott rám ebből a társaságból, meg természetesen teljesen biztos vagyok benne, hogy nem csalnám meg, semmilyen szinten se, flört szintjén se meg semmi...)
Ez mennyire lenne számotokra elfogadható? Vagy inkább hagyjam a dolgot?
Megyünk együtt is, van már sok programunk közösen, ez nem azt váltja ki :)
Ő biztos, hogy nem akarna jönni, sose akar. Egyébként nyaraltam már nélküle többször is, sose volt semmi, száz százalékosan biztos vagyok abban, hogy hűséges leszek, mint ahogy eddig is.
Itt inkább a korábbiakkal szemben az lehet esetleg probléma, hogy velük nem olyan régóta vagyok jóban, így a barátom nem ismeri őket, szóval számára olyan lenne, mintha egy csapat idegennel mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!