Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik itt leszólják más csajok feltöltött képeit, azok féltékeny csajok?
Most nem azért, de ha felrakja valaki ide a fényképét, legyen az fiú vagy lány, akkor csak szép bókokat lehet írni neki??? Azért kérdez meg másokat, hogy egy képet kapjon magáról, hogy milyen mások szemében, amiben benne van a negatív vélemény is. Én nem vagyok féltékeny, mégis mi a fenére legyek az? Általában átlagos, vagy szép csajok képeit láttam, azokhoz írtam kisebb nagyobb bókokat, hogy szépek, csinosak, ahhoz mérten, hogy tényleg milyenek voltak külsőre. De volt fent 1-2 olyan ronda lány képe is, hogy az hihetetlen... Annyit írtam, hogy sajnálom, de nekem csúnya vagy, nem tetszik az arcod stb... Én még kedves voltam a többiekhez képest, mert a legtöbb válasz elég cifra volt negatív értelemben.
Srácok ritkábban raknak fel, de azok is kb átlagosak, vagy nagyon gyerekek még.
Aki lelki sérült és nem bírja a kritikát az sürgősen felejtse el, hogy valaha felrak ide képet olyat kérdéssel hogy: "Szerintetek csúnya vagy? Mit gondoltok rólam?", mert elég szánalmas abba burkolózni, hogy aki azt merte írni, hogy csúnya vagyok, az biztos irigy és féltékeny...
nem tetszhetünk mindenkinek, 100%-ra lesz mindig olyan, akinek rondák vagyunk, vagy ez-az nem jön be neki rajtunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!