Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Járnátok olyan fiúval, aki féltékeny és irigy a négerekre?
Jézus.:D
Debrecenben azért van sok külföldi, mert ugye az Egyetem nagyon nyomja őket. De nem tudom, mi a bajod. Anno engem pl. nagyon idegesített, amikor sokat buliztam Debrecenben, hogy mindenhol külföldiekbe botlottam, és szerintem nagyon sok csaj van, aki ugyanígy van vele. Én őszintén szólva nem sok olyan lánnyal beszéltem eddig, aki lecserélne egy fehér srácot egy feketére...
Lol, Amerikában nem így gondolják. Ugyan már, nehogy már attól félj, hogy a nigák elveszik a barátnődet, ez elég abszurd.
(You know: "I'm not racist. Racism is crime. And crime is for black people.")
Nekem nem jönnek be a néger nők, én nekem a fehér nők jönnek be csak. Ilyen az ízlésem. De már attól is rosszul vagyok, hogy azt olvastam, amit az egyik válaszoló, hogy volt már négerrel. Bocs, de nagyon felkavart és jobban elkezdett verni a sszívem is, felzaklatott a gondolat is. :/
Egyébként a romáknál is ezt érzem, ha meglátok egy romát fehér lánnyal, az is felzaklat. :/
ma 00:54
Pontosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!