Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek is annyit számít, ha jó teste van valakinek, mint a férfiaknak?
Micsoda szempontok. Ne fújja el a szél. :D De értem, nyugi! És talán tényleg jobb seggük van egy picit, na de azért egy vékonyabbnak is lehet szép kerek, húsos feneke! :)
Tapasztalat! :)
Látom a hölgyek nagyon rákaptak a témára :D
Azért érdekelt, hogy a nőket mennyire érdeklik a külsőségek, mert nem vagyok egy Casanova, viszont testileg az átlagnál jobb vagyok egy kicsivel. Persze ez attól függ, hogy ki néz, mert mindenki mást talál vonzónak. Ami meglep, hogy a kockás has egyikőtöknek sem jön be, nekem pedig pont ez lenne az egyik "erősségem".
Nem tudom mit értesz enyhén kockás alatt. Igazából az nem fog érdekelni, ha azért nem tetszek valakinek, mert túl izmos lennék - bár ez egyelőre még nem valószínű. Dolgozok rajta, hogy felszedjek 5-8kg izmot, és mivel az átlagnál sokkal kevesebb a zsírom, ezért elég látványos lesz.
A kérdésem az volt, hogy a nőkre is olyan hatással vannak-e a férfiak külsőségei, mint a férfiakra a nőké, nem pedig az, hogy mi tetszik a nőknek. Persze az jó, ha leírjátok mi tetszik. Mivel a többség írta, hogy szeretik a formás hátsót, ezért többet fogok foglalkozni azzal a területtel is.
Kérdező:
Az egyszerű válasz: igen, láthatólag olyan fontos, még ha az ízlésünk ebben el is tér! :)
Akinek a "pocis" tetszik, annak nem kellene a vékony, és fordítva.
Enyhén kockás alatt azt értem, hogy inkább vékony, de azért kirajzolódnak a kockák, ha kevés a testzsírod, erre van esélyed, még ha nem is szedsz magadra túl sok izmot! Nekem már az soknak tűnik, de igazad van: a legfontosabb, hogy magadnak megfelelj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!