Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek is annyit számít, ha jó teste van valakinek, mint a férfiaknak?
Engem spec a kocka has nem igaz, akkor már inkább a melle legyen formás és a karja.
20L
Az izmos nem. A sportos, feszes igen. Szóval, nem a kockás has, vagy nagy izmok, azok hidegen hagynak!
Viszont a formás test, és (bármilyen meglepő, mi is megnézzük) a formás, kerek fenék vonzó!
Szép, sima mellkas. Csinos alak, sportos külső, igen. És nagyon megnézzük a popsit,mégha nem is valljuk be mindig.:P
22L
a kerek fenék nálam is favorit! ezen kívül persze fontos az arc, és én szeretem ha jó a frizurája (= ne legyen kopasz!)
az egész teste számít, jólápoltság alap, a has lehet picit kockás,de inkább ne gyűljön rajta az izom:)
8 Már akinek. :D Nekem például nem. :) 80 felett már valahogy nem is "látom" őket. De inkább 75 felett.
Szóval nekem is inkább a vékony, húsos, kerek fenékkel, helyes arccal, és szép feszes testtel! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!