Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ebben a szaros életben kitehetem a szívem és lelkem, és soha nem jön össze semmi?
Azt mondják Isten itt a mindenható..Kérdem én akkor, hogy miért nem ad ennyi év könyörgés után csak egy csepp boldogságot sem? Csak egy boldog napot kértem egész életemben..Csak egyet! Erre csak a sz.ar jött mindig és minden mennyiségben. Csak egy normális, élhetőbb életet kértem. Ez olyan ki.baszott nagy kérés? Kiloholtam a leklem a nők után, meg tettem mindent amit csak tudtam értük és mindig csak a hatalmas csalódás jött. Soha egyetlen egy lány sem akart engem..És én csak szerettem..(volna). Engem persze soha senki, mindig csak egyoldalú dolog volt ez. Mindig jött egy új remény, de ugye mindig ugyanaz a vége. Nekem ehhez már nincs kedvem, állandóan azt hallgatni, hogy a remény hal meg utoljára! Dögöljön hát meg! Nekem már nincsen rá szükségem többé! 20 éves vagyok lassan, és még soha nem voltam boldog, egyetlen percet se. Belefáradtam... Úgy érzem feladom. A családomat úgysem érdekli(mondjuk ezt nem is lehet családnak nevezni, mert soha nem volt az...) elhatároztam, hogy adok még magamnak 2 kerek évet, hogy addig találjak valami kis boldogságot, akár barátnőt vagy teljesen mindegy mit csak amiért érdemes folytatni. Már a pia sem megoldás, mert ez már nem állapot. Nem kívánom ezt senkinek. Nem akarok megfulladni az önsajnálat tengerében, tudom, hogy sokaknak még ennyi sem jutott, és nagyon sajnálom őket is. A barátaim is belefáradtak már, hogy ilyen vagyok és kezdenek megszűnni az emberi kapcsolataim..Lassan már az utcára sincs kedvem kimenni.. Legszívesebben már most véget vetnék az egésznek, de sajnálnám azt, ha valakinek egy könnycsepp is kihullana a szemén ha már nem lennék(bár ezt nagyon kétlem)
Szóval ekkora bűn az ha csak egy kicsit is szeretnék boldog lenni, és ez fog a sírba vinni? Ennyi az egész? Mert ezért tényleg nem volt érdemes megszületni!
Van még valaki aki ilyesmi cipőben jár mint én?
Figyelj, ha nem teszel érte, és ilyen a felfogásod, sosem lesz jobb.
Én évek óta beteg vagyok, van, hogy alig bírok kimozdulni itthonról, nincsen barátnőm/barátom senki, és mégis vígan élem az életet, mert milliónyi csoda van ebben a világban, amiket nem veszünk észre
20-as vagyok (azt hiszem). A pártalálással sosem volt problémám igen. De még is csak nyűg egy olyan embert elhagyni, akit mindezek ellenére szeretek. Aztán hónapokig vegetálni, hogy túl legyek rajta, majd belevágni megint valami ismeretlennel újra, elkezdeni nulláról, ismerkedni, "simulni", stb. Nincs hozzá kedvem. Majd talán ha kicsit több erőt érzek magamban, akkor ez lesz a sorsom és kimondom végre, hogy nekem több jár, avagy legalábbis többre vágyom egy kapcsolattól.
Viszont én úgy gondolom, hogy sosincs olyan, hogy nincs értelme élni. Lehet hogy az ember sokszor úgy érzi, de mindig lehet találni valami kapaszkodót és furán hangzik, mert egyáltalán nem érzem jól magamat a bőrömben, de összességében bizonyos szemszögből még is csak boldognak mondhatom magamat. Tudok harcolni a céljaimért, pl a diplomámat tartom szem előtt és nem azt, hogy mekkora idiótákkal vagyok körülvéve naphosszat. Vannak apró trükkök, amikkel ki lehet védeni a mély letargiákat. Persze néha utolér, de azért na. :)
Egyébként pedig egyéni véleményem a problémádra, hogy sosem lesz barátnőd, mert ennyire görcsösen akarod. Ezt megérzik ám a lányok és hamar menekülőre fogják. Ha még is összejönne, az valószínű hatalmas koppanás lesz, mert mindent belelátsz, aztán egy idő után rájössz, hogy csak a képzeleted szüleménye volt minden. Túl sokat akartál "beleérezni". Jó, ez sem törvényszerű, de sajnos megtapasztaltam a saját bőrömön! Fél évig akartam, mindenáron, pofára is estem.
Aztán elegem lett, elhatároztam, hogy jó nekem egyedül és végül csak egymásba botlottunk a jelenlegi párommal még ha nem is ő a tökéletes valószínűleg. Közhely, de talán ha nem görcsölsz rá menni fog. Találj valami másik célt, valami tárgyilagost, amihez nincs köze embernek és járd szépen az utadat. Eközben is nyitva lehet a szemed, de ha elfoglalod magadat kicsit és nem stresszelsz rá a barátnő szerzésre, akkor talán kicsit könnyebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!