Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ebben a szaros életben kitehetem a szívem és lelkem, és soha nem jön össze semmi?

Figyelt kérdés

Azt mondják Isten itt a mindenható..Kérdem én akkor, hogy miért nem ad ennyi év könyörgés után csak egy csepp boldogságot sem? Csak egy boldog napot kértem egész életemben..Csak egyet! Erre csak a sz.ar jött mindig és minden mennyiségben. Csak egy normális, élhetőbb életet kértem. Ez olyan ki.baszott nagy kérés? Kiloholtam a leklem a nők után, meg tettem mindent amit csak tudtam értük és mindig csak a hatalmas csalódás jött. Soha egyetlen egy lány sem akart engem..És én csak szerettem..(volna). Engem persze soha senki, mindig csak egyoldalú dolog volt ez. Mindig jött egy új remény, de ugye mindig ugyanaz a vége. Nekem ehhez már nincs kedvem, állandóan azt hallgatni, hogy a remény hal meg utoljára! Dögöljön hát meg! Nekem már nincsen rá szükségem többé! 20 éves vagyok lassan, és még soha nem voltam boldog, egyetlen percet se. Belefáradtam... Úgy érzem feladom. A családomat úgysem érdekli(mondjuk ezt nem is lehet családnak nevezni, mert soha nem volt az...) elhatároztam, hogy adok még magamnak 2 kerek évet, hogy addig találjak valami kis boldogságot, akár barátnőt vagy teljesen mindegy mit csak amiért érdemes folytatni. Már a pia sem megoldás, mert ez már nem állapot. Nem kívánom ezt senkinek. Nem akarok megfulladni az önsajnálat tengerében, tudom, hogy sokaknak még ennyi sem jutott, és nagyon sajnálom őket is. A barátaim is belefáradtak már, hogy ilyen vagyok és kezdenek megszűnni az emberi kapcsolataim..Lassan már az utcára sincs kedvem kimenni.. Legszívesebben már most véget vetnék az egésznek, de sajnálnám azt, ha valakinek egy könnycsepp is kihullana a szemén ha már nem lennék(bár ezt nagyon kétlem)

Szóval ekkora bűn az ha csak egy kicsit is szeretnék boldog lenni, és ez fog a sírba vinni? Ennyi az egész? Mert ezért tényleg nem volt érdemes megszületni!

Van még valaki aki ilyesmi cipőben jár mint én?

2012. júl. 24. 00:14
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj hogy csak kéregetsz a nagy büdös semmitől.
2012. júl. 24. 00:15
 2/33 anonim ***** válasza:
Szívemből szóltál! Egy különbség: én még az egyetlen lehetőségem is eldobtam, mert nem hittem benne.
2012. júl. 24. 00:15
 3/33 anonim ***** válasza:

erre egy megoldást tudok. meg kell tanulnod egyedül is jólérezni magad. nem kell görcsösen keresni a szerelmet. és akkor fog felbukkani, amikor nem is számítasz rá.

mondhatjátok, hogy közhely, de nekem bevállt :D

2012. júl. 24. 00:20
 4/33 anonim ***** válasza:
=/ Nagyon sajnálom,ha gondolod és beszélgetni szeretnél, ahogy levettem a szavaidból, nem nagyon kapsz támogatást senkitől, én szívesen elbeszélgetek veled. =/
 5/33 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy nem csak én látom így ezekszerint...

Én nem értem azokat az embereket akik hisznek benne és mégsem boldogak..Aki boldog azt még meg tudom érteni, hogy istennek tudja be, de aki nem, az mi a f.aszt lát még benne??

6/33 anonim ***** válasza:
ne legyél társaságbeli ember és meglásd jobb lesz, csak magad és senki más, nem olyan rossz az
2012. júl. 24. 00:23
 7/33 A kérdező kommentje:
Már így is antiszociális kezdek lenni, pedig soha életemben nem voltam, az, igaz, hogy nem én voltam a hangadó, de sokan felnéztek rám... Én pedig soha nem értettem miért, mert nincs meg bennem semmi, amiért valaki felnézhetne rám..Nem vagyok se okos, se szépfiú, maximum egy őszinte ember.
2012. júl. 24. 00:26
 8/33 anonim ***** válasza:
2%
Ezzel a kesergéssel nem mész semmire. Ne reménykedj! Hanem dolgozz azon, hogy elérd a célod. Próbáld megérteni a nőket, hogy mit szeretnének valójában, figyelj oda rájuk nagyon és menni fog, és akkor rájössz hogy neked miért nem jön össze. Nem könyörögni kell, hanem tenni a vágyainkért.
2012. júl. 24. 00:27
 9/33 A kérdező kommentje:
Nem egyszer és nem kétszer próbálkoztam és tettem érte nagyon sokat. De amikor azt látom, hogy valakinek a kisujját sem kell mozdítania és összejön minden, na attól agyfasz tudok kapni, minden lány akinél próbálkoztam mindig csak annyit kaptam a végén, hogy neharagudj, de nem, de nem szeretnék egy ilyen jó barátot elveszíteni, szóval leszünk barátok? Na ez olyan amikor anyád azt mondja,hogy megdöglött a kutyát, de megtarthatod nyugodtan..Elég volt!
2012. júl. 24. 00:30
 10/33 anonim ***** válasza:
Te nem értetted meg a nőket egyáltalán. Komolyan mondom, figyelj oda rájuk úgy igazán, próbáld megérteni a női nemet. Ne egyszer, ne kétszer, hanem folyamatosan.
2012. júl. 24. 00:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!