Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van akinek "csak" ennyi kellene ennyi idősen?

ez lány függő. ha tényleg tetszik a csaj (külsőleg belsőleg), akk egyértelműen várnék.
18/f

Ugyanúgy vagyok mint az első. Ha szerelmes vagyok nem számít melyik sikerül a kettő közül... az a fontos, hogy kivel.
18/f

Hát én nő vagyok, de utáltam várni. Egy idő után kinősz belőle. Kb az első igazán jó dugásod után.
26/N

Nem a két hetes ismertségről volt szó itt, hanem a hosszú hónapokon keresztüli önmegtartóztatásról. Egyáltalán nem baj, ha nem fekszel össze valakivel, akit mondjuk két hete még nem is ismertél, sőt.
Igazából az sem gond, ha sokáig vártok, de ha gyakran találkoztok, mélyül a kapcsolat és kettesben vagytok, egy idő után nem bírjátok tovább, eljön a pillanat... ami mindenkinél máskor és máshogyan jön el. :) Csak lazán vedd, magától fog alakulni minden.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!