Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen a "kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen a "kapcsolatom" ezzel a férfival, illetve szerintetek van nála esélyem? Hova tart ez a dolog?

Figyelt kérdés

Ez a dolog számomra egy kicsit szokatlan, s nem is gondoltam volna, hogy megtörténik ez még velem.

Régebben a fősulin volt egy srác aki tetszett nekem. Egyik legjobb barátom haverja. Természetesen ez csak gondolati szinten volt, mivel ennek az embernek volt barátnője akkor.

Később a szokásos f.b. portálon összejelölődve lettünk, mert bepróbálkoztam nála, de ott is a "hello hogy vagy?" szintig jutottunk el és ennyi. Az ismerősi kapcsolat megmaradt, de soha nem beszéltünk még egymással élőben sem, a suliban is csak köszönés és ennyi, (de csak azért mert ebben a suliban mindenki köszön a másiknak).

Erre a hetekben egyszer csak a fb chaten ő megkeresett és érdeklődött irántam, hogy én hogy vagyok stb.stb. Én nem hittem a szememnek, hogy rám ír. S pár mondat múlva kinyögte, hogy megismerne engem. Majd hosszas beszélgetés után egyre jobban kiderült, hogy nagyon egyforma az értékrendünk és a stílusunk.

Ő az ország másik pontján lakik és én meg a hétvégén abban a városban voltam "nyaralni" osztálytársakkal, mert ilyen oszt.talit csináltunk. S erre ő az első este eljött értem és HAZAvitt. A szüleivel és nagyszülőkkel együtt él. Nos hát az első este a családi vacsorán találtam magam, ahol mindenki ott volt. Szóval nagyon hirtelen és azonnal minden. Utána meg még elmentünk ide-oda a környéken és borozgattunk, majd nála aludtam. Előszőr arra gondoltam, hogy talán a szexre kellenék, mert hát így azonnal hazavinni....viszont szex nem volt, csak összebújva alvás és ennyi. Reggel féltem a ciki ébredéstől, de teljesen természetesen fogadott reggel ("jól vagy? hogy aludtál?"...stb.stb.). Az egész olyan, mintha már 1000 éve ott lettem volna meg lennék.

Utána attól féltem, hogy majd ha eljövök már nem fog keresni vagy hogy délután már lepatterol. Hát nem az lett. Még marasztalt volna, majd most hogy itthon vagyok, egyre jobban keres.

Most kiderült, hogy megint megyek arra a helyre, mert lesz majd ott munkahelyi dolgom s ez 2 napig tart majd. Megint elhívott, hogy akkor aludjak ott nála.

SZERINTETEK LÉTEZIK ILYEN?

Mi erről a véleményetek?

2012. júl. 22. 21:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%

Lehet, hogy eddig azért került, mert volt barátnője.

Van nála esélyed, ez egyértelmű.

2012. júl. 22. 21:28
 2/12 anonim ***** válasza:
Kiterítette a lapjait, láthattad az őseit és azt hogy milyen körülmények közt él, mutatta hogy a családja előtt felvállalna kapcsolatként. Természetesen ha normális férfi akkor szexet is akar, de ha ügyes akkor úgy rendezi, hogy ezt te előbb kívánd.
2012. júl. 22. 21:34
 3/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen, ez összejövés.

De 2 dolog nem O.K. nekem a történetben.

Az egyik, hogy hány évesek vagytok? Én 30+ évesen nem aludnék összebújva olyan férfival, akivel ilyen tisztázatlan a kapcsolatom... még nem szerelmi kapcsolat, de az ismeretség mélysége sem indokolja, hogy együtt aludjatok, de ehhez a kölykös ottalvásdihoz meg már idősek vagytok.

A másik, hogy nekem volt olyan kedvesem, aki szintén így családba vitt, meg minden - aztán sosem töltöttünk kettesben szinte semmi időt. Hiába akartam vele szerelmeskedni, egyszerűen nem jött össze, vagy nagyon ritkán, igen kis mértékben, hiába forszíroztam mindig.

Mindig csak így "hordozott".

Szóval nem lehetett megélni vele azt a szerelmet, amire én vágytam. Te tudod, mire vágysz, lehet, hogy pont erre, csak nekem ez nagyon feltűnt, hogy ez a vonulat teljesen hiányzik a fiú közeledéséből.

2012. júl. 22. 21:35
 4/12 anonim válasza:
Szerintem vágj bele!Lehet,hogy éppen ő lesz az igazi!
2012. júl. 22. 21:36
 5/12 A kérdező kommentje:

Egyszerűen annyira hirtelen jött ez a dolog, hogy nem tudom felfogni se. Még mindig. Mivel az első rendes találkozón már hazavitt és még a szomszéd kiskutyájának is bemutatott kb. hát ez nekem így hirtelen furcsa volt. Én is egy gyorsvonat szoktam lenni, mivel előfordult már az nálam is, hogy 1 hónap után hazavittem valakit bemutatni anyáméknak, de ez nálam a rekord. Nem az, hogy első találkán, első napont bemutat és ott is alszom. Bár ezt előtte már neten is ecsetelt, hogy nyugodtan aludjak ott, elszállásol. Viszont ezt én nem gondoltam, hogy komolyan is mondja.

Azt mondta, hogy aludtak már nála havercsajok, haverok és hogy ez otthon nem baj, de ezekkel nem volt ilyen közös vacsora, meg nem lettek bemutatva a családnak. Az interneten videochaten beszélgettem az óta már családtagjaival is meg a nagyszüleivel is. Most ő is beszélt az enyémmel. Nagyon boldognak tűnt.

2012. júl. 22. 21:36
 6/12 A kérdező kommentje:
én 27 ő 28.
2012. júl. 22. 21:38
 7/12 anonim ***** válasza:
Ideje megbeszélnetek, kimondanotok, hogy mit szeretnétek egymással, és ha szerelmi kapcsolatot, akkor azt is egyeztetni, hogy kinek milyen az ideális szerelmi kapcsolat, mi a tartalma, azaz mivel akarja tölteni az együttes időt.
2012. júl. 22. 21:39
 8/12 A kérdező kommentje:
Én jól éreztem magam és mondom, hogy olyan az egész, mintha már 1000 éve ott lennék és már mintha hazamentem volna oda. Neki is furcsa volt, hogy amikor még csak dumáltunk a neten, akkor is már az odamenetelemet terveztük, hogy ott alszom majd. S hogy ez milyen fura, hiszen még nem is találkoztunk. S amikor ott voltam, akkor is minden teljesen olyan volt, mintha már tök rég óta együtt lennénk. Viszont még csak ismerkedési fázisban vagyunk akkor is, mert csók még nem történt közöttünk. Viszont mentünk már éjjel haza kézen fogva. Szóval ez még nagyon gyerekcipőben jár. Valahol legbelül jó előérzet tölt el ezzel kapcsolatban, csak nem akarok elfogult se lenni. Emiatt vagyok kíváncsi kívülállók tapasztalataira és véleményére, hogy szerintetek ez negatív-e vagy pozitív?
2012. júl. 22. 21:43
 9/12 A kérdező kommentje:
Utolsó: az értékrendekről meg szerelemről beszélgettünk és totál egyformán gondoljuk a dolgokat. No meg ami bajok történnek velünk, (családi gondok stb.) egy cipőben járunk.
2012. júl. 22. 21:44
 10/12 anonim ***** válasza:
A megbeszélésen fog kisülni. Ha például Neked az a vágyad, hogy a kapcsolat 75%-át a szerelmeskedés adja, neki meg egy kapcsolat mondjuk egy közös vállalat vezetése és családi vacsorák a nagyszülőkkel, akkor nem lesztek együtt boldogok.
2012. júl. 22. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!