Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonz ő engem?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akit mindenki utál,mert bunkó,nagyképű és nagyon gazdag,de én mégis látok benne valami jót.Nem tudom miért,de mikor ir nekem szeretek vele beszélgetni,oda-vissza vannak érte a csajok ( főleg a pénze miatt ) és múltkor is irta nekem,hogy már elege van a műkörmös,szolis cicáktól ( egy éjszakára jók ).Miért vonz engem mikor tényleg rossz ember ?
2012. júl. 22. 19:35
 1/10 anonim ***** válasza:
Mert Te a jót látod benne ami van.!
2012. júl. 22. 19:36
 2/10 anonim ***** válasza:

1. Mert szimpi a cicaellenes beszólástól.

2. Nem egy nyugis, egyszerű tipus, ezért megemeli az adrenalinszinted

2012. júl. 22. 19:37
 3/10 A kérdező kommentje:
igen én látom benne a jót,amit fél kimutatni,talán olyan mint chuck bass :))
2012. júl. 22. 19:40
 4/10 anonim ***** válasza:
mert más mint a többi? Nem hiszem, hogy rossz ember, de mások a lehetőségei a pénz miatt, ez is alakítja.
2012. júl. 22. 19:43
 5/10 anonim ***** válasza:
"bunkó,nagyképű". A lányok miért álmodoznak ilyen tahókról? Kérdezd meg tőle, hogy hány nőről rángatta le még a bugyit ezzel a dumával: "elege van a műkörmös,szolis cicáktól". Ne haragudj, ha megbántottalak, ez a véleményem.
2012. júl. 22. 19:46
 6/10 anonim ***** válasza:

2-esnél a pont.

Egyébként a csajozás sikeréért sok pasi azt mondja, amit a nő hallani akar. Te ezt akartad hallani, neked ezt mondta.

Ha megkap, te is mész a lecsóba. :((((

2012. júl. 22. 19:46
 7/10 A kérdező kommentje:
tudom,hogy igazad van és ezért sajnos még találkozi sem mernék vele,mert nem lenne meg a bizalom
2012. júl. 22. 19:47
 8/10 A kérdező kommentje:
már 3 éve kerülgetjük egymást.köszi a válaszokat :)
2012. júl. 22. 19:50
 9/10 anonim ***** válasza:
mert hülye vagy. majd csinál neked egy gyereket, aztán otthagy egy szolis cicáért.
2012. júl. 22. 19:52
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem is benyögte amúgy csávóka, hogy komolyat akar, meg nem ilyen libákat...26 éves volt, én 24. Hittem neki, meg egyszer találkoztunk.

Aztán nekiállt hülye módon nem visszaírni, lerázni, és összejött egy 17 éves szolis cicával :D

2012. júl. 22. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!