élnél 40-60 évekbe? Engem nagyon vonz az öltözködés zenék az élet stílus a kocsik a gengszterkedés 19/F
Én éltem akkor.
Nem hiszem,hogy nagyon vonzana a háború,a csere világ,a Rákosi-rendszer.
Öltözködés? Mindenki egyforma lóden kabátban járt,mert nem volt más. Később az orkán kabát volt a menő.
Zenei élet talán elfogadható volt. Kocsi pedig csak a fejeseknek volt. Gengszterek pedig nem voltak.
Amerikában sem volt akkor olyan nagyon jó élet.
Igen, persze csak Amerikában.
17/L
Hááát, az csakis attól, függ milyen földrészen, milyen nációban és milyen csládba születnék/születhetnék.
Mert például az akkori Rómában nagyon nem volt mindegy, hogy valaki milyen réteghez (arisztokrata, patricius, plebejus vagy netán rabszolga) tartozik...!
Az öltözködés (a kezdetlegesen összefércelt állati szörméktől egészen a tógáig), a zene (az ösztönösen primitív ritmusoktól a római viziorgonáig), az élet-stílus (az őskeresztényektől a vad római orgiákig)és a kocsik (már ahol voltak...!) is mind-mind igen különbözőek voltak.
A gengszterkedés pedig még nem volt "feltalálva", így inkább csak az ősi, hagyományos bűnözési formák (lopás, rablás, kalózkodás, gyilkosság, stb.) léteztek.
Mindent összevetve - biztos, ami biztos - én nem mennék vissza...!
Kovács Zoltán Pál válasza:
te félre értettél :D 1940-1960 as évekre gondoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!