Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy lehet, hogy valaki egy nyamvadt üzenetre, egy óra alatt nem képes válaszolni?
Van egy lány, minden téren vonz; értelmes, szép, van benne olyan egészséges érzékiség, stb. Facbook-on kezdtem el vele dumálni, a chat-en, eleinte kedves volt, folyton írta ha ráklrdeztem hogy nem-e zavarok hogy; "persze hogy nem...", türelmesnek tünt, bár nem volt egy szükszavu.
Másodjára fordult elő, hogy nem ír vissza semmit, holott látja elvileg hogy írtam neki és ez rohadtul bosszantó, mert az az érzésem hogy hülyének néz. Szerintem nem törne le a keze ha annyit visszaírni hogy nem ér rám, de inkább küldjön el a búsba, de írjon valamit, vagy anno akkor nem vigyorogva kellett volna azt írnia hogy "persze hogy semmi gond, stb..."! Ez szerintem nem igazságos, én korrekt voltam vele, de ő meg úgy kezel mint egy leprást. Miért nem tud néhány másodpercet rám szentelni és néhány nyamvadt billyentyűt lenyomni azon az átkozott klaviatúrán??? Tuti látja hogy írtam neki és nem képes több mint egy óra alatt visszaírni! Ezt én nem bírom felfogni!
Én ezt a módszert a nagyon zavaró és nyomulós pasik esetében szoktam felhasználni, mert hagy jöjjön ő rá magától, h hiába akaszkodik rám, nem érdekel, nem írok neki vissza.
De aki kedves, normális, annak bunkóság nem visszaírni. Ne foglalkozz ezzel a lánnyal sztem, majd megbánja a dolgot! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!