Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai lányok/nők közül sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai lányok/nők közül sok miért nem akar gyereket?

Figyelt kérdés
Ez valami új trend, vagy wtf? Nemám a kis csitrikre gondolok, hanem a huszon x évesekre

2012. júl. 22. 19:27
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
hát jó én ezeket megértem, de sokan csak rávágják, mikor megkérdezem miért, hogy "mert nincs rá szükségem"
2012. júl. 22. 19:46
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

De tudod, hogy milyen udvariatlanság ilyet kérdezni? Ez nagyon intim dolog. A legbelsőbb vágyaihoz, és a szerelmi, és főleg a szexuális életéhez van köze a kérdésenek....

Ilyet csak attól kérdezhetsz, aki beavat a szexuális életébe...

2012. júl. 22. 19:48
 13/29 A kérdező kommentje:

tudom, hogy az. nem is kérdeztem rá direktbe. beszélgettünk az élet értelméről, és mondott valamit. én meg mondtam h nekem az is az élet értelme, h legyen család meg gyerek. erre mondta h ilyenekre nincs szüksége

ne hidd már h így direktbe rákérdeztem, h és amúgy akarsz gyereket? pff :D

2012. júl. 22. 19:53
 14/29 anonim ***** válasza:
75%

egyre több a meddő pár...ismerős mindig mondta, hogy nem akar még. Aztán kiderült, hogy jönnek a 3-asikrek-lombikból. Ne firtassuk.

Egyébként meg az a véleményem, hogy még így is sokan szülnek, akik nem anyának valók. Inkább legyen merszük bevallani, mint hogy a társadalmi nyomásnak engedve szüljenek és ne érdekelje őket a gyerek.

2012. júl. 22. 19:56
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Kissé erős azt állítani,hogy az élet értelme a család meg a gyerek és ezek nélkül senki vagy. Van,aki tényleg nem akar gyereket de ettől még nem ér kevesebbet pl nálad.
2012. júl. 22. 19:57
 16/29 A kérdező kommentje:

"nekem az -->is<-- az élet értelme"...

nem figyelsz...

2012. júl. 22. 19:58
 17/29 anonim ***** válasza:

sokszor, ha valaki szélsőséges világképről ad tanúbizonyságot, akkor már csakazértis elkezdik neki az ellenkező végletet hangoztatni, csak hogy az illető világlátását a végletből kicsit közép felé rángassák.:)

Talán túl kategorikus volt a kijelentésed, és más életszemlélet felé nem elég megengedő.

2012. júl. 22. 20:08
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
mert tudják magukról hogy nem biztos hogy képesek lennének felnevelni őket,sőt lehet hogy a szülésbe is belerokkannának.elnézve azt hogy némelyik azt sem tudja hogy kell védekezni,ha a pasija beleüriti az egész tárat megkérdezik hogy lehetséges e a terhesség és ha igen akkor hány %,szóval én a legtöbb csajra nemhogy gyereknevelést vagy szülést de még egy rántottasütést sem mernék rábizni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. júl. 22. 20:46
 19/29 anonim ***** válasza:
ja de azért tisztelet a kivételnek!:D
2012. júl. 22. 20:46
 20/29 anonim ***** válasza:
30%

a legtöbben anyagi okok meg hasonló "hülye" kifogások miatt, meg mert nagy felelősség stb.(mintha az embernek nem természetes ösztöne lenne az, hogy felneveli az utódait...)

én csak azt tudom biztosan, hogy én miért nem akarok: családi/gyerekkori lelki trauma miatt, valamint vannak olyan pszichés problémáim amik szülés után valószínűleg súlyosbodnának

2012. júl. 22. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!