Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányok/nők közül sok miért nem akar gyereket?

De tudod, hogy milyen udvariatlanság ilyet kérdezni? Ez nagyon intim dolog. A legbelsőbb vágyaihoz, és a szerelmi, és főleg a szexuális életéhez van köze a kérdésenek....
Ilyet csak attól kérdezhetsz, aki beavat a szexuális életébe...
tudom, hogy az. nem is kérdeztem rá direktbe. beszélgettünk az élet értelméről, és mondott valamit. én meg mondtam h nekem az is az élet értelme, h legyen család meg gyerek. erre mondta h ilyenekre nincs szüksége
ne hidd már h így direktbe rákérdeztem, h és amúgy akarsz gyereket? pff :D

egyre több a meddő pár...ismerős mindig mondta, hogy nem akar még. Aztán kiderült, hogy jönnek a 3-asikrek-lombikból. Ne firtassuk.
Egyébként meg az a véleményem, hogy még így is sokan szülnek, akik nem anyának valók. Inkább legyen merszük bevallani, mint hogy a társadalmi nyomásnak engedve szüljenek és ne érdekelje őket a gyerek.

"nekem az -->is<-- az élet értelme"...
nem figyelsz...

sokszor, ha valaki szélsőséges világképről ad tanúbizonyságot, akkor már csakazértis elkezdik neki az ellenkező végletet hangoztatni, csak hogy az illető világlátását a végletből kicsit közép felé rángassák.:)
Talán túl kategorikus volt a kijelentésed, és más életszemlélet felé nem elég megengedő.

a legtöbben anyagi okok meg hasonló "hülye" kifogások miatt, meg mert nagy felelősség stb.(mintha az embernek nem természetes ösztöne lenne az, hogy felneveli az utódait...)
én csak azt tudom biztosan, hogy én miért nem akarok: családi/gyerekkori lelki trauma miatt, valamint vannak olyan pszichés problémáim amik szülés után valószínűleg súlyosbodnának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!