Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha visszamehetnél az időben, melyik neked feltett kérdésre válaszolnál másképp, és mit mondanál?
volt régen egy lány akibe nagyon szerelmes voltam de csak barátnak akart és kihasznált, sokat szenvedtem, fél évvel később megismertem mostani legjobb barátomat akivel minden nap 6 órákat beszélgetünk és teljesen ugyanúgy látjuk a dolgokat, és azért ismertem meg, mert ő is hasonló barátzóna miatt szenvedett, aki miatt szenvedtem lány barátnőjével is jóban lettem és másfél évvel utána megismertem hála a csaj barátnőjének a mostani szerelmemmel aki egy csodálatos lány és aki segített hogy a szenvedések után boldogabb legyek, lett volna lehetőségem a lánynak aki miatt szenvedtem nemet mondani egyszer felvetődött hogy akkor folytassuk így vagy sem, ha nemet mondok, sohasem ismerem meg legjobb barátomat és a mostani szerelmem valamint rengeteg lány barátot szereztem általa, és rengeteg tapasztalatot és sokat tanultam az esetből, lehet hogy nem lett volna annyira rossz nekem ha időben nemet mondok de nem lennék az aki vagyok csak egy éretlen kölyök aki nem is tud beszélgetni a lányokkal :)
remélem segített a történetem, és érthető volt :D (részleteket írok ha valaki privátban ír)
"Akarod?"
Hevesebben tiltakoznék... :)
Nagyon köszönöm a sok választ, tanulságos!
Ha még valakinek van ilyen sztorija, ne tartsa magában :)
A filmet meg fogom nézni! :)
értelek. hát nekem sem mostanában tették fel a kérdést... :( csak nálunk szó sem volt rendes kapcsolatról még a kérdés idején sem :(
és még mindig az elmaradt sörözésre gondolsz? miért nem lehet belőle kapcsolat? nem kellene félretenned az elveidet? miért nem használod ki te őt? :))))
Nem az elmaradt sörözésre gondolok, hanem arra, ami elmaradt miatt, vagyis miattam. Talán egészen másként alakul az egész. Vagy ki tudja.
Már sajnos nem lehet változtatni a történeten, és ez nem az én elveimtől függ - most már.
Azt nem lehet kihasználni, aki kihasznál másokat, mert saját magából kiindulva, nem hagyja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!