Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha visszamehetnél az időben, melyik neked feltett kérdésre válaszolnál másképp, és mit mondanál?
Még általános iskolás koromban felcsöngetett hozzám egy lány osztálytársam, aki már akkor is nagyon csinos és értelmes lány volt, és elmondta, hogy szeret, és járni szeretne velem. Én majom, meg fiatal, éretlen fejemmel, na meg némi lázadással (anyukám szerint nekem teremtették, azóta is emlegeti), inkább nem igazán mentem bele a dologba, sőt utána kerültem is egy ideig.
Ostoba voltam, azóta sincs szerencsém. :/ Lehet a karma. :D
Előző vagyok.
A pontos válasz:
A kérdés az volt, járnék-e vele, a válaszom pedig az: nem. Ha változtathatnék, természetesen igent mondtam volna. :)
Igen, ilyenekre gondoltam, köszi :)
Kíváncsi vagyok mások történetére is.
De hogy legyen itt az enyém is:
"Holnap egy sör?"
erre azt kellett volna válaszolnom, hogy "Miért ne, itt a számom, hívj fel!"
:(
Irasban kaptam a kerdest, lehetseges valaszok is fel voltak sorolva:
"Elkepzelhetonek tartod, hogy valamikor a jovoben legyen koztunk valami?
Igen Talan Nem"
Amit valaszoltam: nem adtam semmilyen valaszt.
Amit valaszolnom kellett volna: most rogton legyunk egyutt, mert nekem is hihetetlenul tetszel, elkepesztoen intelligensnek, okosnak es vonzonak talallak, csak hulye beszari vagyok, feltem, hogy csalodast okoznek, vagy nem tudnek megfelelni neked, vagy kiabrandulnal belolem, esetleg kinevetnel.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!