Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Található köztetek leszbikus? Ha igen, válaszolnál pár kérdésemre?
Hány éves korodban jöttél rá, hogy a lányokat preferálod és milyen helyzetben? Hogy fogadtad el magad? Hogy nézel ki? Milyen típusú lányok jönnek be? Kerültél már olyan helyzetbe, hogy megaláztak a "másságod" miatt? Kort is légyszíves.
Társadalomismeret órára bevállaltam, hogy a leszbikusokról írok, de elég nagy hülyeség volt, mert a tini "leszbi" barátnőimen kívül nincs olyan, aki valóban érintett lenne a témában, pedig személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Szia.Olyan 14-15 éves koromban egy bulin,üvegezéskor megkellett csókolnom az eggyik csajt,a buli végén mondta,hogy jól csókolok és volna kedvem folytatáshoz,és igent mondtam.Na ez 12 éve volt,fiúval azóta se voltam és nem is vágyom rájuk.
Hamar elfogadtam,hogy a lányokat szeretem én ilyen vagyok és kész.
163 magas,50kg,hosszú fekete egyenes haj,barna szem.
Magasabb legyen és vékony lehetőlegg az enyémnél kisebb cicikkel,sportos legyen az nagyon fontos.
Még nem,nagyon 'titokban' élünk a barátnőmmel.A felvonulás kizárt.
remélem segitettem
27/L
Most tizennyolc vagyok, kb. öt évvel ezelőtt volt "furcsa", hogy gondolatban egyre inkább arra vágytam, hogy a barátnőm, ne csak lelkileg öleljen meg, hanem egy-egy ölelésben lehetne még több is, mert nagyon kellemes és én így szeretném...
Ha úgy tetszik, inkább fiús vagyok, alkatra, arcvonásokra, rövid hajam van, stb., kényelmesebbnek érzem a fiúknak szánt ruhákat, így szívesebben hordanék azt, hivatalos helyzetben pedig nadrágkosztümöt esetleg öltönyt nyakkendővel, de mivel még itthon élek a családommal, ez nem működik.
Úgy próbálom elfogadni magamat, hogy sokat írok, verset, novellát, regényt, próbálok ebben a témában olvasni, már régóta, de nem szeretem beskatulyázni magam, csak akkor mondom ki, hogy "hát, a lányokat preferálom, lelkileg-testileg", ha nem lehet bonyolultabban elmondani a másiknak.
A nem sminkelős, természetesen, önmagukat adó lányokat kedvelem, a lélek szépsége nagyon fontos nekem, az igényesség, "odabent" leginkább. Sokszor előbb szeretek bele a lélekbe, mint utána az esetleges érintésekbe. [Most is ez a helyzet, ha megkérdezel e-mailben, elmondom, miért...] Ha le kéne szűkítenem a kört, akkor a világosszőkés, vörösesszőkés, barna szeműektől elolvadok, de kedveltem én már sokféle arcot, formát. :) A fiúsabb "változatokat" inkább csak azért nézem meg, hogy én mennyire lehetek náluk jobb. >;D
Szeretném úgy "vállalni magam" [bár ez nem lehetséges], hogy ne kelljen használni a definíciókat, és inkább az értékrendem, emberi mivoltom legyen fontos másoknak, és nem az efféle "héj", "mellékág".
Az osztályomban jópár év óta céltábla vagyok, megesett már, hogy a nevemben mocskolódtak, végig követtek az utcák, köpködtek, ordítoztak utánam; noha nyíltan sosem cseverészek erről az állapotról, néhány beavatott tudja csak. Nyilván kinézetre lehetek számukra gyanús, eléggé kilógok most már a lánytársaságból, hogy nem hosszú a hajam, csak nadrágot hordok és nem kelletem magam, "fiús a fejem", és ha kell, megvédem magam.
Esetleg írj e-mailt, válaszolok. :) Nem szeretnék ide kisregényt írni.
[mindjárt18/L]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!