Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » FIUK. Ti melyik lányt választa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIUK. Ti melyik lányt választanátok? (kép lent, modell)

Figyelt kérdés

1.

[link]

[link]

[link]

2.

[link]

[link]

[link]

[link]

na erre kiváncsi vagyok.egy idősek,és mind a ketten kb site modellnek mondhatóak,mert sok kép van róluk a neten,meg modellek is...mielőtt a moderátorok bele kötnének :D kb 16.432 követője van facebookon az egyiknek.

2012. júl. 21. 21:11
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
nekem az északibb csajok jobban bejönnek (szőke,vlágos szem/bőr),mint a mediterrán. szóval,ha választani kellene inkább a 2. persze egyik sem jön be igazán,mert ők túl műk és még kislánynak tűnnek
2012. aug. 3. 21:47
 32/42 anonim ***** válasza:
miind homokosok vagytok! 1xre kell a 2ő
2012. aug. 3. 21:54
 33/42 anonim ***** válasza:

Eleinte azt akartam írni, hogy egyik sem, de így már egyértelműen a második jön be a kevés sminkes képen, azon tényleg nagyon szép, de a vakolat elrontja.

18/F

2012. aug. 3. 22:03
 34/42 anonim ***** válasza:
100%

1. lany = Miss Atomfizikus

2. lany = Doktor Szoszi

Mindket lanyon egyertelmuen latszik, hogy a Magyar Tudomanyos Akademia rendes tagjai.

Smart is the new sexy!

2012. aug. 3. 22:29
 35/42 A kérdező kommentje:
hát neM :-j,de azt hiszem értem az ironiát
2012. aug. 3. 22:33
 36/42 anonim ***** válasza:
Inkább az első mert formásabb de ez ízlés kérdése... :)
2012. aug. 23. 11:55
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
egyiket se ezek ribik.... csak a normális lányok tetszenek
2012. aug. 23. 12:00
 38/42 anonim ***** válasza:
Szépek mind ketten, személyszerint a sötét haju csaj a szebb:D Persze hogy nem tetszik, nem bàlnàk azért:) Szerintem jol néznek ki!
2012. aug. 23. 12:00
 39/42 anonim ***** válasza:
Nehéz a választás,de talán inkább az első.Ő olyan vadmacskás és ez nagyon vonzó benne.Viszont a második is nagyon szép lehet,hogy mégis inkább őt választanám,nem tudom.
2012. aug. 23. 12:48
 40/42 anonim ***** válasza:

Első.A másodiknak a haja nagyon nem tetszik.Póthaj ugye?

A nevüket elárulhatnád,kíváncsi vagyok rájuk.

22L

2012. aug. 23. 12:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!