Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIUK. Ti melyik lányt választanátok? (kép lent, modell)
Figyelt kérdés
1.
2.
na erre kiváncsi vagyok.egy idősek,és mind a ketten kb site modellnek mondhatóak,mert sok kép van róluk a neten,meg modellek is...mielőtt a moderátorok bele kötnének :D kb 16.432 követője van facebookon az egyiknek.
2012. júl. 21. 21:11
11/42 anonim válasza:
feltételezem, hogy akkor az te vagy ha így tudod nyomatni a képeket :D ha nem vagy elszállva magadtól, nem ribancoskodsz, plusz még jófej is vagy, akkor gyere hozzám :D
12/42 A kérdező kommentje:
az elsőnél,az egész képen ugyan az a csaj szerepel hé :D
csaj a harmadik képen,van jobb oldalon egy másik csaj
2012. júl. 21. 21:21
13/42 A kérdező kommentje:
neem én vagyok:)))
és csak külsőről kértem véleményt
2012. júl. 21. 21:22
14/42 anonim válasza:
káááár :/ magadról nem raksz képet? :D
15/42 anonim válasza:
mondd már a nevüket, megkeresem őket xD
16/42 A kérdező kommentje:
nem
2012. júl. 21. 21:34
17/42 anonim válasza:
de ne máááár! :D így nem fogok tudni aludni. :S
18/42 anonim válasza:
2. ő azért aranyosabbnak normálisabb csajnak tünik 1. nagyobb p.csának
19/42 A kérdező kommentje:
ismerem az elsőt :D
k.va nagyképü... nagyon sztárnak hiszi magát.de k..ibaszott szép.igaz nekem a másoik százszor jobban tetszik,az egyénisége valahogy jobban meg fog.meg az arca is.de az első valljuk be,bomba nő.
2012. júl. 21. 21:50
20/42 anonim válasza:
Nekem a második jön be kevés sminkkel (ahogy a legutóbb linkelted). Úgy nagyon jól néz ki, a rengeteg vakolat csak elb.ssza az összhatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!