Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik lányt választanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik lányt választanátok?

Figyelt kérdés

1.: Gyönyörű modell alkat. Tökéletes test, szép arc. Victoria backham és Debreczeni Zita keveréke.. Rendszeres szoli, napozás, mindig a legújabb divatot követi. Folyton kifogástalan külső, smink, a korához képest érett.

2.: Nőies alkat. barna haj,, nagy szemek, olyan az arca mint egy babáé. követi a divatot, de van egy kialakult stílusa. lazán viselkedik minden helyzetben, nem annyira felnőttes mint az előző, de önálló. Figyel a külsőjére, de nem olyan fontos neki mint a másik lánynak. külsőre nem tökéletes, vannak hibái. nem mehetne el modellnek. az első modellkedik.

2012. júl. 15. 10:34
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
100%
másodikat:)
2012. júl. 15. 10:35
 2/47 AvernusTriad ***** válasza:
100%
2. (bár ennyiből...)
2012. júl. 15. 10:37
 3/47 anonim ***** válasza:
21%
egyértelmű hogy az elsőt
2012. júl. 15. 10:42
 4/47 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű hogy a 2.-at. Volt már dolgom olyan lánnyal mint az első sőt félévig jártunk, elején dúlt a szerelem, meg sokat törődtünk egymással, de utóbbi időben az a lány annyira elvolt foglalva magával hogy kihűlt a kapcsolatunk már barátai sincsenek és csak a modellkedés meg a plázázás és ugye a szépségápolás az egyetlen elfoglaltsága ahol még szóba állnak vele. Én tudom milyen az aki az 1. lány tulajdonságaival egyenlő.
2012. júl. 15. 10:46
 5/47 anonim ***** válasza:
49%
második-de ez csak külső belsőre milyenek?
2012. júl. 15. 10:46
 6/47 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen a második.
2012. júl. 15. 10:48
 7/47 anonim ***** válasza:
egyiket se
2012. júl. 15. 10:48
 8/47 anonim ***** válasza:
100%

Hát csak a külsőről írsz, az alapján a 2., mert nem szeretem a szolis lányokat. És mivel az első folyton sminkel (bár lehet hogy a 2. is, ezt nem írod), lehet hogy anélkül nem is jönne be annyira. Jobban szeretem ha egy lány nem sminkel, vagy csak nagyon keveset.

De mivel a leírásod alapján mindkét lány jól néz ki (esetleg az egyik kevésbé "tökéletes"), ezért egyértelműen a belső tulajdonságok döntenének.

22/F

2012. júl. 15. 10:49
 9/47 anonim ***** válasza:
100%
második
2012. júl. 15. 10:50
 10/47 anonim ***** válasza:
8%
Jééé én olyan vagyok mint a 2.:D
2012. júl. 15. 10:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!