Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIUK. Ti melyik lányt választanátok? (kép lent, modell)
1.
2.
na erre kiváncsi vagyok.egy idősek,és mind a ketten kb site modellnek mondhatóak,mert sok kép van róluk a neten,meg modellek is...mielőtt a moderátorok bele kötnének :D kb 16.432 követője van facebookon az egyiknek.
Szerintem a második százszor jobban néz ki, pláne a kevés sminkes képen. Az első tucatjellegű kis latin típusú ribi. Bejárónőnek jó lenne, csak ne törje el a tányérjaimat.
Mondjuk mindenképp zavaró, hogy a képeket megnézve ketten együtt sem adják ki a népességre jellemző átlagos IQ-t.
:)) adom utolsó.
latin ribi...azt hidtem hogy a pasik szemében az ilyen tipusú lányok az ideálok.a lányok szemében pedig a második lány.:DDD
Egyiket sem mert mű nők!
De a ketteske szimpibb
Azta. Mindkettő ronda, szerintem. Smink, azt szép mind2.:D
Amúgy ha kéne választani, akkor a 2., mert annak szebb a feje, meg jól áll neki a pilóta.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!