Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek barátnőt vagy pasit találjak előbb?
Ismertem egy ugyanilyen 19 éves lányt, mint te, úgy 10 évvel ezelőtt. Az utcára sem volt hajlandó kimenni, ha nem volt muszáj, annyira irtózott az emberektől. A lány most jövőre már 30 lesz, van férje, most született meg az első gyereke, van egy csomó jó barátja... szóval első lépésként próbáld meg azt elhinni, hogy ez neked is sikerülni fog.
Mindenesetre az biztos, hogy valamit tenni kellene érte, mert ha folyton csak otthon ülsz, akkor csak a penész fog rád találni!:)
Leírtad tökéletesen az Én életemet, mert Én is így érzem, épp csak annyi a különbség, hogy vannak barátaim, akikkel mehetnék bulizni ide-oda stb csak a foci miatt nincs rá időm, viszont a foci meg nem úgy alakul, ahogy szeretném ezért egy frusztrált szar vagyok.
Jah és barátnőm sincs, aki adhatna némi pluszt. Ha értelmes csajjal sikerül beszélgetnem az meg 91283812378127381 km-re lakik tőlem. fml
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!