Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak nyáron, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak nyáron, hogy egy barátnőt találjak?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok. Még nem volt komolyabb kapcsolatom,nem vagyok jóképű, még életemben nem csókolóztam. Végre nyár van. Segítsetek, mit csináljak, hova járjak, hogy egy barátnőt találjak? Van egy osztálytársam akinek szerintem bejövök, de még nem közelítettük meg egymást túlságosan. Elég tapasztalatlan vagyok. Kérlek segítsetek.
2009. jún. 12. 16:26
 1/4 anonim ***** válasza:
51%

ha van kedved akkor megkereshetsz egy nyugisabb helyen...

megadok egy email címet:xuting@freemail.hu

madj ha megkeresel beszélgetünk erről oké?:)

2009. jún. 12. 16:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nos, az a lényeg, hogy légy nyugodt.

Ne hebegj, csak lazán.

Keressd meg 1 haverok és lóduljatok bele az éjjszakába. bulu, party, stb. Ketten könnyebb. a csajok is párosával járkálnak. ( Margitsziget ilyenkor felkapott hely esténként.)

beszélgess velük, ahogy haverom mondaná "kötögess". csak hallgatod mit mesél, néha visszakérdezel ( de azért figyelj! )

hívd el a csajt teázni, kávézni, DE NE moziba vidd!

2009. jún. 12. 17:02
 3/4 anonim ***** válasza:

(csak óvatosan ...)

amúgy meg zp, gödör meg keress magadnak valami jó pub-ot (/kocsmát) ahol törzsvendégnek számítasz, egy idő után megmarad a lányoknak az arcod és jobban tudsz majd beszélgetéseket kezdeményezni.

és nem nagy baj ha tapasztalatlan vagy még,van időd és vannak olyan lányok akik szeretik a félénk srácokat bevezetni a szerelem rejtelmeibe :D

F/20 voltam

2009. jún. 12. 17:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Haver! Irány a valamelyik fesztivál! pont nemrég futottam át egy prospektust. az összes idei nyári fesztivált leírták benne. valamelyik csak közel van hozzád. ott lehet csajozni. ha nem is egyből komoly, talán tapasztaltatot szerezhetsz. béke. (x)
2009. jún. 12. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!