Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, miért nem szerettek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért nem szerettek virágot kapni?

Figyelt kérdés
Járkálnak azok a csodaöltözékbe bújt virágos lányok, kosár rózsával, és sorra látom, hogy a lányok szinte leüvöltik a srác fejét, ha virágot akar neki venni.. Aztán meg megy a panasz, hogy nincs romantika, meg a múltkor is ott volt az a virágoslány és nem kaptam virágot... Hogy van ez?:)
2009. júl. 14. 23:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én szeretek :)
2009. júl. 14. 23:45
 2/16 anonim ***** válasza:
én szeretek..de nekem nem igazán vesz a barátom ilyesmit, csak ha valami rosszat csinált..persze ezeket a csokrokat is megtartom, de nem jó rájuk nézni, mert a rosszra emlékeztetnek.
2009. júl. 14. 23:47
 3/16 anonim ***** válasza:
Én is szeretek.Szerintem kivételt láttál...
2009. júl. 14. 23:48
 4/16 anonim ***** válasza:
69%

Én szeretek:) Meg a romantikát is.

Amúgy az a baj, hogy sok lett az elkényeztett, "csak az a fontos, hogy jól nézzek ki, és a hajam tökéletes legyen, meg converse cipő nélkül ki sem megyek és vasalom a hajam, mert az trendi" lány, akinek kényelmetlen a virág, mert "cink" végighurcolni az utcán.

Aztán vannak, akik szégyellősségből utasítják vissza.

Én mindenesetre remélem, hogy a romantika nem halt még ki mindenkiből.

15/L

2009. júl. 14. 23:49
 5/16 A kérdező kommentje:
ilyen virágoslány sofőrje vagyok, úgyhogy nem kivéétel.. szépszámmal akadnak "hisztis" lányok.:( :)
2009. júl. 14. 23:50
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez szomorú,mert tényleg tök jó érzés,ha virágot adnak az embernek.Még emlékszem arra,amikor életemben először kaptam 3 szál vörös rózsát,annyira boldog voltam. :) Azok is tetszenek,amikor a filmeken hosszúkás dobozban,selyempapírba csomagolva hozza a futár a rózsákat. :) Szerintem ezeket kár kihagyni.
2009. júl. 14. 23:53
 7/16 anonim ***** válasza:
én is szeretek kapni :) viszont "jólneveltségből" kéretem magam, hogy jaj, nemkell, de a pasim annál aranyosabb :) és kapok is... :) ő ilyen kis romantikus, én is szeretem a romantikázást, de nem igazán várom el, hogy minden kis aprósággal meglepjenek, nekem az a fontos, hogy szeret :) bár ő szereti kifejezni mégjobban :) <3
2009. júl. 14. 23:56
 8/16 A kérdező kommentje:
na ezaz, hogy a kéretésre nem minden pasi reagál ugyan úgy.. van aki a virágoslánytól kérdezi, hogy szerinte ez a "nem" most melyik "nem" volt.. az "igen- nem" vagy a "nem-nem"..:D
2009. júl. 14. 23:59
 9/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon kevesen vannak, akik nem szeretnek kapni (:

Én szeretek, szerintem borzasztó aranyos.

16L

2009. júl. 15. 00:08
 10/16 anonim ***** válasza:

hát nem tudom kinek milyen kép él a fejében a mai virágoslányról... nekem a 40feletti tesco parkolóban botorkáló fogatlan nők jutnak eszembe... 800ft/dbért

még jó hogy inkább egy igényes csokrot adok neki 2000ért...

ezeknél meg, inkább fiatalok körében, szégyen vásárolni bármit...

az pedig nem igaz hogy lenne aki nem szeret kapni, melyik nő ne szeretne, csak valami más miatt szúrklódnak

2009. júl. 15. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!