Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek/Lányok! Ha kapnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek/Lányok! Ha kapnátok egy olyan sráctól virágot, aki. tovább lent!?

Figyelt kérdés
Hölgyek/Lányok!Ha kapnátok egy olyan sráctól virágot,aki már mondta neked hogy szeret de te nem érzel így iránta (még vagy nem is fogsz.Ezt nem tudom a lány hogy érzi)És nyomulósnak,már hülyének nézitek a fiút,de kapnátok tőle egy olyan virágot (mű) ami a kedvenc színetek és imádjátok azt a szint és abból a virágból van is a szobátokba már mű.De ez attól különbözne hogy a virág szirmaira betűk lennének írva,úgy mond egy idézet.Remélem érthető voltam :) és hogy ez után változna nagy mértékben az esély a hölgynél? vagy semmit nem érne...sőt még inkább eltávolodna tőlem hogy nyomulok rá. F21 L22
2009. nov. 23. 18:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én egy nagyon kedves gesztusnak tartanám,semmiképpen nem nyomulásnak.
2009. nov. 23. 18:12
 2/10 anonim ***** válasza:
64%

Egy virágtól aztán semmi nem változna, de ha kocsit venne nekem az sem növelné az esélyeit. Ez nem így működik. Nálam legalábbis nem.

Ha meg tudod nem érdekled, semmi jele akkor hagyd is a fenébe.

25/L

2009. nov. 23. 18:12
 3/10 anonim ***** válasza:
67%

"És nyomulósnak,már hülyének nézitek a fiút,de kapnátok tőle egy olyan virágot ..."

hát én ezek után még nyomulósabbnak nézném a fiút, és egy virág nem növelné az esélyeket. bocsi.

2009. nov. 23. 18:23
 4/10 anonim ***** válasza:
61%
ha kocsit kapnék növelné.ez van.
2009. nov. 23. 18:23
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, itt van ez a srác,kitalált egy jó dolgot, én ezt nem nyomulásnak hívnám, hanem udvarlásnak és akkor tessék...

ha meg nem udvarol a gyerek akkor meg az a baj:S

2009. nov. 23. 18:50
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Főleg az utolsót :)
2009. nov. 23. 18:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Igazából már voltam ilyen helyzetben.Végül összejöttem a barátommal, de amikor először próbálkozott, akkor letámadott az érzéseivel. Ha virágot hozott volna, akkor is nemet mondtam volna neki, mert nem éreztem iránta szerelmet, de aztán végül sok-sok beszélgetés után megkedveltem. Viszont ez más történet.

Szóval azt akarom neked mondani, hogy lehet kedves gesztusnak fogja venni a virágot, de ha nem jössz be neki, akkor nincs mit tenni. Remény persze mindig van. Nagyon nem mindegy hogyan tálaltad neki a szerelmi vallomást. Lehet idővel változna az, amit érez iránta, de ha megint nemet mondd neked, akkor az jelent valamit. Próbáld meg, én csak ezt tudom mondani.

2009. nov. 23. 19:06
 8/10 anonim ***** válasza:
én nem örülnék neki..ha egyszer már nemet mondtam, akkor kellemetlennek érezném,hogy szegény tovább próbálkozik,amikor világosan megmondtam,hogy nincs esélye... és ezen a virág vagy más ajándék se tudna változtatni 18/L
2009. nov. 24. 12:28
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem azt mondta nincs esély.Hanem azt hogy ő nem érez így,és hogy nem ismerem MÉG igazán.Szerintem még szó jelent valamit.
2009. nov. 24. 15:11
 10/10 A kérdező kommentje:
Na el is írtam..szal azt mondta hogy én MÉG nem ismerem igzán őt
2009. nov. 24. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!