Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek/Lányok! Ha kapnátok egy olyan sráctól virágot, aki. tovább lent!?
Egy virágtól aztán semmi nem változna, de ha kocsit venne nekem az sem növelné az esélyeit. Ez nem így működik. Nálam legalábbis nem.
Ha meg tudod nem érdekled, semmi jele akkor hagyd is a fenébe.
25/L
"És nyomulósnak,már hülyének nézitek a fiút,de kapnátok tőle egy olyan virágot ..."
hát én ezek után még nyomulósabbnak nézném a fiút, és egy virág nem növelné az esélyeket. bocsi.
Nem értem, itt van ez a srác,kitalált egy jó dolgot, én ezt nem nyomulásnak hívnám, hanem udvarlásnak és akkor tessék...
ha meg nem udvarol a gyerek akkor meg az a baj:S
Igazából már voltam ilyen helyzetben.Végül összejöttem a barátommal, de amikor először próbálkozott, akkor letámadott az érzéseivel. Ha virágot hozott volna, akkor is nemet mondtam volna neki, mert nem éreztem iránta szerelmet, de aztán végül sok-sok beszélgetés után megkedveltem. Viszont ez más történet.
Szóval azt akarom neked mondani, hogy lehet kedves gesztusnak fogja venni a virágot, de ha nem jössz be neki, akkor nincs mit tenni. Remény persze mindig van. Nagyon nem mindegy hogyan tálaltad neki a szerelmi vallomást. Lehet idővel változna az, amit érez iránta, de ha megint nemet mondd neked, akkor az jelent valamit. Próbáld meg, én csak ezt tudom mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!