Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent az, hogy aszexuális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az, hogy aszexuális?

Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 22:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
14%
A fentiek azt jelentik pontosan, de ez szerintem született rendellenesség. Amúgy meg onnan lehet kideríteni hogy ha beszélsz egy haveroddal és olyan fenntertásai vannak a sexszel mint pl.: "Én csak szerelem után szexelek, meg hogy nekem a sex nem csak ösztön"
2011. ápr. 1. 02:06
 12/14 anonim válasza:
0%
Michael Jackson bizony aszexuális volt, egyszer berakta, de ki már nem vette (mert bennmaradt), és innen már nincs visszaút
2011. jún. 19. 19:50
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
basszus... aszexuális vagyok...
2014. máj. 3. 13:43
 14/14 RenanRin válasza:
53%
Totál magamra ismertem, a barátaim sokszor beszélnek a szexről, hogy mikor szeretnék, esetleg kivel, de engem nem érdekel, nem gondolkozom azon, hogy mikor és kivel, sőt egyáltalán nem akarok. Van egy srác, aki tetszik, de nem szexuális vonzalmat érzek iránta, a személyiségért szeretem, nem pedig a testéért. És így alán még furább vagyok mások szemében :D
2017. ápr. 20. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!