Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent az, hogy aszexuális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az, hogy aszexuális?

Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 22:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%
Az aszexualitás a nemi érdeklődés maradéktalan hiányát jelenti, az aszexuális ember elutasítja a testiséget. Az asszexualitás nem azonos a cölibátussal, vagyis a papi nőtlenséggel, a szűziességgel, tehát a szemérmes viselkedéssel vagy az impotenciával, vagyis a cselekvőképtelenséggel. A kifejezésben szereplő szexualitás szó a nemiségre utal, az „a” pedig fosztóképző.
2009. júl. 14. 22:11
 2/14 anonim válasza:
73%
Vagyis: nem kívánja a szexet, nem bír szexelni.
2009. júl. 14. 22:17
 3/14 A kérdező kommentje:

okosabb lettem:)köszi.

és Michael Jackson is aszexuális volt??ezt olvastam valahol...

2009. júl. 14. 22:17
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
Azt Michael Jackson tudná megmondani csak, de ő már nem fogja. Sok hülyeséget írnak róla.
2009. júl. 14. 22:20
 5/14 anonim ***** válasza:
53%
Az aszexuális ember semmilyen módon nem élvezi a szexet (és persze nem is nedvesedik, orgazmusa sincs). Ettől még szerethet, szerelmes is lehet, és örülhet a párja figyelmének, kényeztetésének.
2009. júl. 14. 22:21
 6/14 anonim ***** válasza:
53%
Az aszexuális jelentése: programozó.
2009. júl. 17. 17:09
 7/14 anonim ***** válasza:
92%

Ez hülyeség amiket itt leírtatok!!!

Az aszexuális ember elutasítja a testiséget,de a legtöbben fizikailag képesek az orgazmusra, és rendszeresen maszturbálnak.Néhányan egyedül boldogabbak, míg mások meghitt baráti közösséget gyűjtenek maguk köré. Van, akik vágynak egy bizalmasabb, romantikus kapcsolat kiépítésére és ugyanúgy randevúznak, mint a szexuálisabb társaik egymással. Kétséget kizáró, hogy a nagyfokú társadalmi igények miatt a magukat aszexuálisnak vallók nagy része párkapcsolatban vagy házasságban él.

2009. júl. 23. 19:04
 8/14 anonim ***** válasza:
70%

Igen, Michael Jackson aszexuális volt! Ezt onnan tudom, mert én is az vagyok... vagyis:

Az aszexuális ember nem lát szexuális vonzalmat senkiben, nem érdekli, elutasítja. Nincs szuksége nemi életre, max. csak barátot lát mindenkiben, sosem hiányzik neki.

Bárcsak tobben is tudnák milyen jó érzés ez!

Egyébként nem azonos az impotenciával. Az impotens ember képtelen, az aszexuálisnak csak nincs igénye szexelni.

2009. júl. 31. 18:59
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Ja és szerelmesek tudnak lenni, azt nem utasítják el... (mondjuk én elutasítom, de nem mindenkinél van így)

Mi inkább jó beszélgetésekre, szeretetre vágyunk, és nem d.gásra.

2009. júl. 31. 19:01
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
No ez érdekes...még a végén kiderül hogy aszexuális vagyok...:O
2010. márc. 19. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!