Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt veletek is ilyen, hogy ennyire tetszett valaki?
Nem ismered egyátalán,csak köszönőviszonyban vagytok,de nála jóképűbb/szebb fiút/lányt még nem láttatok és egy nap rengetegszer gondoltok rá úgy,hogy nem is ismeritek.
Nem tudom mi van ,hogy ennyire elvarázsol a külseje valakinek,még sosem történt hasonló velem.Persze olyan van,hogy aha jól néz ki,szimpi ,de nála teljesen más,mindig zavarban vagyok ha beszél hozzám stb:)
"Sajnos" volt és van is! :/
Pont ez most éppen az én nagy bajom, mert ez olyan irányíthatatlan dolog és nekem nem szabadna most így éreznem az irányába.
Irigyellek, ha neked szabad! :( Élvezd ki! :)
érdekes,nem a külső a legfontosabb nekem és mégis milyen fura nem? hogy csak a külseje így megbabonáz valakit:)
amúgy második: ha nem szabadna akkor ismerd meg jobban hátha igazából belülről nem is szimpi és akkor a külseje se fog vonzani annyira:P
Már megismertem és tudom, hogy kb. két napig nem bírnánk ki egymás mellett. Sajnos ez sem segített, mert ahogy a közelembe jön ... huh. És még csak nem is jó pasi, sőt, néha ha jobban megnézem rájövök, hogy nagyon nem az. Ez az egész mégis már több, mint egy éve tart.
Szóval ha valakinek lenne egy biztos tippje az ilyen helyzetekből való kilábalásra, bármikor szívesen veszem!!!
Részben mégis a külseje, mert sajnos gyengém a szép szem. :/ Neki meg az a tipikus beszélő szeme van és ahogy rám tud nézni az elég huh érzés. Meg azt hiszem működik közöttünk a "kémia" (bocsánat, elég elcsépelt már, de jobb nem jutott eszembe). Szerintem én sem vagyok kifejezetten az esete, de vagy azért mert ő is érzi ezeket az akaratlan vonzalmakat vagy mert csak tetszik neki, hogy bejön egy nőnek, mégis érzek visszajelzéseket. Aztán ki tudja van-e valós alapja, de mégis működik a dolog.
Jó lenne, ha megtudnám csak a 2. ok van, azzal hátha megszűnne a dolog. De van egy olyan érzésem, hogy sosem fog sehogyan sem visszajelezni. Legalábbis ameddig férjem van (és remélem a mostani lesz is még sokáig, kb. örökre :) ) biztosan nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!