Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy neten megismertél valakit, aki képeken tetszett, élőben pedig egyáltalán nem?
szerencsére rájöttünk, hogy nem tudunk beszélgetni, veszett fejsze nyele...ő sem erőltette
Viszont akivel összejöttem, ő élőben jobban mutatott :)
volt igen, eleinte 3 hetet vártam amíg egy nyomorúlt képet végre elküldött.
Belsőre minden okés volt normálisnak tűnt, én meg neki maga voltam Jézus krisztus a szupersztár.
Aztán megkaptam a képet kicsit meglepett h kicsit sem olyan mint ahogy mondta...mármint az adatok egyeztek hogy hány kg, meg milyen magas meg a haj meg minden, de fejre káosz volt, szóval mintha a Marsról jött volna.
De azért találkoztam vele, talinál, borzasztóan értetlen volt, és ott elmondta h 2 éven belül szeretne 2 gyereket. ÉS az sem érdekli ha a pasi elhagyja, mert felneveli egyedül, de ő úgy hiszi velem sikerülhet.....
hát ez volt az utolsó , hogy találkoztam vele...ott rögtön tisztáztam vele, hogy ez nálam nem így működik és nekem ez nem így megy....Aztán ennyi.
Tőle vagy 50 emailt meg sms-t kaptam még de nem is válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!