Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok! Nektek mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Nektek mennyi volt a leghosszabb idő, amíg tetszett egy lány/fiú?

Figyelt kérdés

Mennyi idő telt el, mire lépett is valamelyikőtök? Esetleg nem történt semmi, és lemondtatok az adott személyről?

Kort is írjatok! Köszönöm!

2012. júl. 20. 20:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Tetszett 2 évig. Azután lemondtam róla.
2012. júl. 20. 20:12
 2/12 anonim ***** válasza:
Hát, nekem egyszer még régebben 3 évig tetszett egy lány, de nem léptem, aztán ahogy várható volt nem is történt semmi. 16F
2012. júl. 20. 20:12
 3/12 anonim ***** válasza:

10 hónapja tetszik egy lány.

Én már próbálkoztam nála de nem volt sikerem.

Nem tudok lemondani róla mert mindennap rá gondolok.

22f

2012. júl. 20. 20:15
 4/12 anonim ***** válasza:
1,5 evig es megprobaltam kozeledni fele, es latszott rajta, h szeret, mert amint meglatott izgatott lett es az osztalytarsak is folyamatosan kerdeztek tolem, h eszrevettem mennyit bamul a srac, de regi baratnoje osszetorte a szivet es nem lepett.
2012. júl. 20. 20:15
 5/12 anonim ***** válasza:
kb másfél év, ebből intenzíven fél év, én léptem, nem bántam meg
2012. júl. 20. 20:17
 6/12 anonim ***** válasza:
6 és fél év. Addig nem tudtam normálisan elkezdeni egy kapcsolatot amíg le nem mondtam róla. De megtettem ,és most, a kapcsolatomban nagyon boldog vagyok. Plátói szerelem volt.
2012. júl. 20. 20:24
 7/12 anonim válasza:
1 és fél év :D 15 évesen 1 nálam 8 évvel idősebb nőbe voltam szerelmes de nem mertem felé nyitni :)
2012. júl. 20. 20:30
 8/12 anonim ***** válasza:
2 évig tetszett, sőt szerettem egy fiút, mire lépett. akkor voltam 17, most vagyok 22. Azóta együtt vagyunk, hamarosan összeházasodunk :)
2012. júl. 20. 20:37
 9/12 anonim ***** válasza:
Van egy fiu aki szerintem orokke tetszeni fog, mert nagyon regota nem akar elfelejtodni:)
2012. júl. 20. 20:53
 10/12 anonim ***** válasza:
2éve... egyszer lépett ugy egy éve. aztán abbamaradtak a találkozások, most megint kezdődik valami, legalábbis ugy érzem és nagyon remélem. bár már egy hete nem beszélünk szal félek hogy meggondolta magát :/ 16L
2012. júl. 20. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!