Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőgyűlölővé váltam. Van ebből kiút vagy már ilyen maradok örökre?
20: A pénz nem minden (csak egyes lányoknál, fiúknál, lásd: a gazdag nők is tudnak "fizetős" fiúkat "venni").
De attól, hogy lesz pénzed, közel sem kaphatod meg a csajok nagy részét.
Fontosabb a jó külső, személyiség. Kinek milyen személyiség jön be, milyen passzol hozzá.
De még a külső is! Hiába látod te azt (tegyük fel), hogy a másik fiú rosszabb adottságokkal rendelkezik, mert mondjuk szegénykém egy kis gizda: lehet, hogy a csajnak ő az álompasi. Nem tud semmi "különöset", csak nagyon jó a külseje aszerint a lány szerint, aki őt választotta.
Nagyon nagy tévedésben vagytok.Látszik hogy sok közötök van az úgy nevezett nagybetűs "élethez".Akinek van pénze arra úgy tapadnak a csajok hogy le sem tudja vakarni őket magáról,nem kell ahhoz jó kinézet vagy jó duma,a pénz már magában elegendő.Az már más kérdés hogy a csaj marhára nagy lúzernek tartja és nem boldog mellette de van pénze!Ez van,a pénztől függ a világ szóval ilyen ökörséget ne mondjatok már
Persze vannak kivételek de garantálom hogy akik itt hőbörögnek hogy ők nem olyanok azok a legpénzéhesebb ri*ancok.Csak persze tagadják.Itt az interneten mindenki tagadja az igazságot mondván hogy ő nem olyan mint a többi ember,őt nem érdekli a pénz stb hagyjuk már ezt a sületlenséget,annyi álszent van itt hogy az már borzalom
# 24/24
- Bizonyos csajok.
- Én nem hőbörgök, de nálam tényleg nem így van. Viszont: nekem van pénzem. Sok. Saját. :D És azt tapasztalom, hogy a pasik is ugyanúgy tapadnak,tényleg a pénztől függ a világ, de fiúkban is van rendesen anyagias. Rendesen? :D Talán még több is! :D Az más kérdés, hogy én kiszűröm azt a réteget, mert nő lévén megengedhetem magamnak, hogy olyannal kezdjek, aki "ingyen" is eljön. Ennek ellenére komoly kapcsolatnál nagyon oda kell figyelnem, nehogy a pénzem legyen vonzó neki!
Manapság sajnos kénytelen vagyok titokban tartani, részben, jobb ha nem tudják a fiúk, mennyi lóvém van.
Szóval, 24-es, annyiban értek egyet, hogy: ha pénzed van, tutira fel tudsz szedni valakit.
Bármelyik nembe tartozol.
Mert ha más nem, vonzó lesz a pénzed, vagyonod számára. Vagy a munkád, státuszod. Általam is próbáltak már felemelkedni fiúk, "beházasodni" a jó helyre.
Viszont: ha emellett jó a külsőd, nem szükséges a pénz! Vagy: megteheted ugyanezt pénz nélkül is.
Persze, ez egy nő számára könnyebb, mert a hímnem könnyebben kapható, mint a nőnem. De erről én már nem tehetek. :)
te ezt biztos hirtelen felindulásból írtad...:D
...velem összefutó aranyos, bájos arcű lányban...
tehát te is a szép lányokat környékezed meg...ennyit arról hogy a nőknek(!) csak a külső számít...
szerintem mindkét nemből van ilyen,az én környezetemben pl inkább a srácok ilyenek,de van egy-két ilyen csaj is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!