Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőgyűlölővé váltam. Van ebből kiút vagy már ilyen maradok örökre?
Nem tudom hány éves vagy, de ismerkedéskor legegyszerűbb ha szolidan öltözöl, olcsóbb ruhákban is lehet csinos a lány/nő(és a legtöbb férfi azért tudja az árkategóriákat).
Bankszámla gondolom egyértelmű, hogy titok marad (vagy nyitsz egy másikat amit eltitkolhatsz és spórolhatsz rajta)
Mást nem nagyon tudok mondani így ismeretlenként.
Köszi a választ. Nos, sosem cicomázom magam, azt hiszem, elég "szolid" vagyok. Bár talán túl márkásak, drágák a ruháim?
A bankszámla természetesen titok, az autót látják, esetleg az a néhány ékszer, amit hordok lehet árulkodó. Plusz ugye a munkám. :)
De azért köszi!
Lenne kiút ha kilátnál a fejedből, megfogadnád amit mondanak, nem rinyálnál állandóan és elgondolkodnál azon, hogy más világ is létezik az elképzeléseiden túl.
Mikor vállalsz már végre felelősséget magadért?
Ne sajnáld már annyira magad azt hiszed egyedül vagy és csak a nők a rosszak?
Én egy ronda, csóró nő vagyok és a párjaim is hétköznapi, csóró pasik voltak de állatira nem érdekelt mert nem ez volt a lényeg. Nekem legalábbis.
Most kezdjek rinyálni, hogy a pasik a fiatal, csinos csajokra hajtanak, csak a külsőségek érdeklik őket meg az, hogy minél több nő lefektessenek? Hogy nem találni egy normális, hűséges pasit mert mindegyik egy link alak?
Meg a férfiak ilyenek meg olyanok? Adjam fel és vonuljak kolostorba? Na nehogy már!
Ne röhögtess. Mindkét nemnek megvan a maga alja és miután kiismerted őket hát tudod kiket kell elkerülni.
Én nem kellenék egy pénzes palinak mert kap fiatalabb, mutatósabb cicababát igaz a vizet is odaégeti de az már mindegy. Sok pénzest ismertem egyik nagyobb sznob volt, mint a másik egyik sem kellett volna. Minél több pénze van valakinek annál kevesebb emberség lakik benne és nagyon kevés a kivétel. Talán azok a kevesek kivételek, akik hosszú keserves munkával kaparták össze azt, amijük van de ők vannak kevesebben.
Úgyhogy mássz ki a sarokból hagyd abba a nyavalyás kis sebeid nyalogatását és vedd kezedbe az életed. Ha már ezen is fennakadsz akkor az élet igazi nagy problémáival hogyan fogsz szembenézni? A nők szeretik ugyan ha a férfiaknak vannak érzelmeik de nem bírják a rinya gépeket.
Nekem személy szerint egy kedves, határozott de átlagos pasas jobban tetszik, mint egy jólfésült puha p***.
Ahogy a mondás tartja az élet nem habos torta az emberek néha pofára esnek nem csak te mások is.
Ha látni akarod a szivárvány akkor meg kell szoknod az esőt!
Na erről ennyit.
Ne kamuzzál már légyszíves,tudom hogy ezzel csak vígasztalni akarod a kérdezőt de inkább állítsuk szembe a valósággal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!