Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele lehet szeretni valakibe úgy hogy csak msn-en történik a beszélgetés, személyes találkozás nélkül?
Előbb találkozz vele! Mert hát az internet csodákat tud művelni, amit a valóság olykor le tud rombolni.
Nekem volt olyan ismerősöm, aki élvezte hogy más személyiségnek adhatja ki magát, mint amilyen valójában volt és nagyon sokan kedvelték, mert mindig úgy csinált, azt mondta ahogyan azt az érdeke megkívánta, hogy szeressék őt mert ő volt kb a Mátyás az igazságos... Engem nagyon idegesített, hogy "istenítik" őt, holott én személyesen és elég jól kiismertem és egyáltalán nem olyan királycsávó az életben, de ott az lehet ami akar lenni a virtuális világban hiszen senki sem lát bele az életébe: messziről jött vándor sokat mesélhet!
Szerintem inkább rajongás amit érzel, amíg nem találkoztál vele és legalább egy kicsit meg nem ismered, hogy milyen az életben, hogy hogyan viselkedik másokkal... Hiszen az sem párkapcsolat, amikor sosem találkozik a 2 fél, deee beszélgetnek neten, telón... közben pedig azt csinálnak amit akarnak azzal akivel akarnak és akkor amikor akarnak.
Nem lelombozni akarlak, de nekem ez a véleményem. De te tudod úgyis, hogy mit érzel! Ha te azt mondod szerelmet érzel, akkor én azt elfogadom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!