Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bele lehet szeretni valakibe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele lehet szeretni valakibe úgy hogy csak msn-en történik a beszélgetés, személyes találkozás nélkül?

Figyelt kérdés

2012. júl. 19. 23:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Én már régen bele vagyok szeretve a legtöbb kedves, csinos, fiatal lányba, meg asszonyba, csak ők nem tudják.
2012. júl. 22. 13:01
 12/24 A kérdező kommentje:
Ő álmaim asszonya. Már tudom.
2012. júl. 23. 00:00
 13/24 anonim ***** válasza:
biztos, hogy nem lehet beleszeretni, mert az msn mégis, hogy tudja neked átadni a másik ember kisugárzását?!
2012. júl. 26. 08:32
 14/24 anonim ***** válasza:
Igen. Velem, velünk megtörtént.
2012. júl. 26. 08:44
 15/24 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehet, csak ne lepődj meg, ha a valóság elég más lesz mint az MSN-en felépített imidzs (bármilyen hülye szó is ez).
2012. júl. 26. 08:46
 16/24 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Ő álmaim asszonya. Már tudom."

Ilyen nekem több száz is van. Csak kinyitom az újságot...

2012. júl. 27. 14:38
 17/24 anonim ***** válasza:
Beleszerethetsz, abba a képbe amit képzelsz róla. Aztán találkoztok és minden világos lesz. Nem javaslom, hogy többszöri találkozás nélkül komolyra vedd a figurát!!
2012. aug. 3. 10:00
 18/24 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy le leszek most pontozva de az én véleményem szerint a szerelem semmire se való ebbe a világba.. pláne nem msnen keresztül beleszeretni valakibe.. ez egy "megvalósitatlan álomvilág" szerintem inkább szánalmas ez az egész internetes idézetes szerelmes dolgok inkább mennétek otthonról ismerkedni és talán még esélyt is kapsz, hogy legyen valakid.
2012. aug. 3. 10:01
 19/24 anonim ***** válasza:
Mi is eloszor csak irogattunk egymasnak aztan jott a skype majd a talalkozas.....mar az elejetol kezdve szimpatikus volt srac....2honap utan talalkoztunk eloszor es nem valtozott a velemenyem rola....az a rossz h nalujk csak a tavkapcsolat mukodik ugyanis messze lakik....
2012. aug. 3. 10:09
 20/24 anonim ***** válasza:
Nekem sikerült.Tàvkapcsnak indult.2 tali utàn összeköltöztünk.2.5 évig éltünk együtt.Szintèn msnes szerelemnek indult,és tali nélkül szerettünk egymásba.
2012. aug. 3. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!