Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan javíthatok a stílusomon?
Én úgy vagyok vele, hogy mindig arra törekszem, hogy egyre jobb legyek. Addig edzek, amíg én nem leszek a legjobb kinézetű srác, akit ismerek (persze nem akarok egy izomszörnyeteg lenni, csak jó testalkatú, de tudjátok ti, miről beszélek). Viszont nem tudom, hogy a stílusomat hogy tudnám jobbá tenni. Hiszen ezen is biztos lehet javítani. A komoly beszélgetés jól megy. Ha felnőtt emberekkel beszélgetek, sokan megemlítik, hogy én milyen éretten gondolkodok koromhoz képest. Viszont abban nem vagyok biztos, hogy a humorom jó-e. Van olyan ismerősöm, aki csak úgy ontja magából a hülyeséget (jó értelemben hülyeséget) és nagyon jó, magabiztos a kisugárzása. Nem stresszel azon, hogy mit mondjon, mit csináljon, ez magától jön nála.
Az ilyen stílus eltanulható másoktól? Segít az, sokat beszélgetek más emberekkel? Vagy szerintetek kérjek meg valakit, hogy adjon tanácsokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!