Csokival javíthatok a depressziómon?
A depressziónak van egy fizikai kiterjedése, de inkább mentális háttere van... így a csokoládé, a felszabaduló "örömhormon" miatt okozhat pillanatnyi örömöt, de hosszú távon csak a gondolkodás segíthet.
(Miért érzem magam rosszul a bőrömben? Ha így nem volna jó, akkor hogyan? Milyen vagyok, mitől lettem ilyen, sikerült feldolgoznom a történteket, ha nem, akkor mit kellene tennem, hogy jobb legyen?)
Üdv,
Nekrato
Ebből jönne az, hogy elhíznál, mert evéssel vezetnéd le a feszültséget, és akkor azért lennél depressziós, mert nem tudsz leállni, és sok a fölösleg rajtad.(láttam már ilyet, és itt is belefutok néha ilyenekbe)
Persze pár kocka jó, de igazi deprsszión nem fog segíteni.
Neked sok baráti beszélgetésre van szükséged esetleg egy pszichológusra. Az orbáncfű, citromfű, levendula és macskagyökér pedig idegnyugtató hatásúak, inkább ezekkel próbálkozz.
Ezzel nem azt mondom, hogy a csoki rossz, remélem átjön mit akartam ezzel mondani.
köszönöm a válaszokat!
Persze, hogy nem csokival akarom megoldani a dolgot, csak hallottam pl, hogy ilyen hormonokat. Mondjuk néha két-három kocka ét csoki.. Na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!