Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, milyennek kell lennie egy csajnak, hogy felfigyeljetek rá egy buliban?
Idáig nem igazán jártam szórakozóhelyekre, most viszont egy hasonló helyre megyek mint a Sziget, csak én külföldre és valamivel szolidabb lesz talán.
Viszont egyedül leszek, barátok nélkül, és totál bizonytalan vagyok hogy hogyan barátkozhatnék össze akárkivel is. Minden este bulik lesznek, és szeretnék normálisan elvegyülni, de tartok tőle hogy nagyon egyedül leszek... Mit tehetnék?
Nem értem, miért gondolja mindenki azt, hogy szegény lány csak dugatni akarná magát, amikor a szövegből speciel az jön le, hogy tökegyedül lesz egy tökidegen országban. Csak barátkozni szeretne, nem egyedül unatkozva eltölteni a bulik közti időszakot. Igazam van? :)
Az offnak vége, és most a kérdésre is reagálnék: attól függ, milyen fesztiválra mész. Attól függ, miféle bulik lesznek ott esténként. Nálunk (ami külföld) most volt Exit, ott többféle koncert volt esténként. Ha valami jóféle kis rockos zenekar előadását szeretnéd meglátogatni, akkor jellemzően a metálos meg rockos emberek könnyebben barátkoznak, mint a diszkópatkányok. Legalábbis, az én tapasztalataim alapján. De nyilván ez nem teljesen stílusfüggő, ha jó fej emberek közé vetődsz- és hidd el, egy olyan helyen, ahol sokan alkoholizálnak és füveznek, könnyű barátkozós hangulatú emberekkel összeakadni- akkor nem leszel egyedül az a pár nap alatt. Csak merj indítani, valaki úgyis felkarol. :)
Úgy ahogy mondod utolsó :)
DJ-ket írnak a buli időpontok mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!