Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, milyennek kell lennie egy csajnak, hogy felfigyeljetek rá egy buliban?
Figyelt kérdés
Idáig nem igazán jártam szórakozóhelyekre, most viszont egy hasonló helyre megyek mint a Sziget, csak én külföldre és valamivel szolidabb lesz talán.
Viszont egyedül leszek, barátok nélkül, és totál bizonytalan vagyok hogy hogyan barátkozhatnék össze akárkivel is. Minden este bulik lesznek, és szeretnék normálisan elvegyülni, de tartok tőle hogy nagyon egyedül leszek... Mit tehetnék?
2012. júl. 19. 19:46
2/12 anonim válasza:
Osztom az elsőt. Egy lánynak elég szépnek lennie, örülj, hogy nem fiú vagy, akkor sokáig maradnál szex nélkül.
3/12 anonim válasza:
A külföldiek nem így gondolkoznak mint a magyar ember ezért nem tudunk erre válaszolni
4/12 ASOT válasza:
háát igen egy fiúnak 100x több kell...
5/12 anonim válasza:
tiszta szégyen hogy néhány csak azért jár el buliba hogy valaki alkalomadtán megbassza..... nagyon gáz nem veszitek észre. és ez kell a pasiknak??????? szánalmas!!!!!!!!!!
6/12 anonim válasza:
Legyél meztelen. Arra mindenki felfigyel.
7/12 A kérdező kommentje:
angyalka te miről beszélsz???
Nem vagyok csúnya szerencsére, csak abszolút nem vagyok otthon a bulizásban, kicsit visszafogott vagyok.
2012. júl. 19. 20:04
8/12 ASOT válasza:
ha jól nézel ki nem kell miniszoknya amiből a tangád is kilátszik, meg nem kell h ennyire alulöltözött légy, egy feszes felső, feszes nadrág, remélhetőlek nem rövid a hajad, és egy bájos arc elég..
9/12 ASOT válasza:
egy ilyen öltözék ha csini vagy untig elég:
10/12 anonim válasza:
Mondjuk nem éenni ott. Manapság erre felfigyelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!