Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a pasiknál melyik kategóriába tartozom jóképű vagy csúnya?
Hát az eddig itt képet linkelt fiúk közül te vagy a legszebb. Ezt veheted bóknak is, de én nem tenném.
Amúgy az a baj, hogy nagyon hasonlítasz valakire aki egy kretén. De ez már az én gondom.
A kérdés alapján kevés lehet az önbizalmad... (Gondolom ezt a kérdést azért tetted fel, hogy néhány jó szót hallj... már ahogy én eddig megfigyeltem az ilyesmit...) Meg tudlak érteni, de szerintem ne aggódj! Vannak nálad ezerszer csúnyábbak is, akiknek egyszerűen akkora az egójuk, hogy elhitetik az emberekkel, hogy jóképűek és menők... ;)
Szerintem te egy átlagos srác vagy, ahogy az előttem szólók is mondták, az arcod kifejezetten barátságos, és kedves, tehát nagy valószínűséggel te is az vagy, úgyhogy ne kételkedj magadban. ;)
(Nekem van egy ismerősöm, aki kicsit hasonlít rád, és kifejezetten odafigyelő, kedves és barátságos, és ezért nagyon sok barátja van...)
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!