Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel érdemeltem ezt ki?
Mostanában a Facebookon alig posztolok csak chatelek ennek ellenére olyanok törölgetnek le akikkel elvileg közel állunk egymáshoz. A másik, fent vagyok egy társkeresőn, megkért egy lány vegyem fel, már huzamosabb ideje leveleztünk, visszajelölt fb-n, de utána le is törölt. Van 1 lány aki blokkolt Facechaten, onnan tudom, mert állandóan tesz ki posztokat, viszont az üzeneteimet csak elolvassa, de nem válaszol nem úgy, mint korábban. Igyekszem kedves lenni és humoros (mértékkel), ezekkel 1x se veszekedtem még is ezt kapom. Mivel érdemelhettem ezt ki? Ronda vagyok? Unalmas? Már nem merek sehol senkivel se ismerkedni és teljesen elszigetelődtem. Élőben nincsenek barátaim, ezekkel mindig úgy indul, hogy találkozunk is, de ezek miatt már odáig már nem szoktam eljutni. :( Mit tehetnék?
17/F
Törődj bele hogy ronda vagy
Töltsd le a GTA San Andreast és kösd le vele magad,ha rád jön a sírógörcs akkor verd ki,ennyi probléma megoldva
Nem.
És nem akarok kocka lenni! :(
Társkeresőn még 10 másik sráccal ismerkedik. Tőled teljesen független, hogy ő kihez kerül közelebb. Próbálj meg te is párhuzamosan több lánnyal ismerkedni és meg fogod érteni, hogy miért törölnek/ tiltanak le!
Az is számíthat, hogy milyen dolgokat tettél ki korábban fb-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!