Mivel érdemeltem ki ezt a szar életet?
Figyelt kérdés
:''(2012. jún. 13. 18:04
1/8 2xSü válasza:
Megvan mindkét kezed, lábad? Van fedél a fejed felett? (Gondolom, mert a net előtt ülsz.) Van mint enned? Akkor mit nyavalyogsz? Rajtad áll, mihez kezdesz az életeddel, hogyan ragadod meg a lehetőségeket. Tehát nyavalygást, önsajnálatot, sajnáltatást félre, és kezd el építeni a világot magad körül.
2/8 anonim válasza:
Bővebben? Ennyiből nehéz bármit is kitalálni. Miért érzed így? Hány éves vagy? Mióta érzed ezt? Stb. Írd le legalább néhány szóban, ha nincs kedved hosszan taglalni.
4/8 anonim válasza:
Látod már mennyien írtak néked érdeklődéssel, és még csak nem is reagálsz. Fogadd el az életet, olyannak amilyen. Légy hálás az időért, hogy nyáron hideg, télen meleg van. Légy hálás továbbá azért, hogy élményeid vannak. Jó, rossz? Ne itélkezz. Élmény.
5/8 A kérdező kommentje:
Igazatok van
Minden rosszat amit csak eltudtok képzelni... 19 vagyok
Köszönöm,hogy írtatok
2012. jún. 13. 19:25
7/8 anonim válasza:
Nyilván nem érdemelted ki, ahogy mások sem, hogy jó vagy épp rossz életük van. Megszülettünk adott helyre, kialakultak képességek, kialakultak terhek.
Az élet igazságtalan.
Lehet, hogy te azok közé tartozol, akik tudnak javítani az életükön, lehet, hogy azok közé, akik nem.
Majd a jövő eldönti.
Próbálj meg a dolgok mögé látni!
8/8 anonim válasza:
kedves 19. éves. ha tehetném cserélnék veled. de nem a korom miatt. 45. vagyok. ha elmesélném, hogy a lányom cserébe hogy fel neveltem mit csinál velem. na ezért. soha nem mennék férjhez, nem szülnék...-a férjem meghalt. azért irtam hogy nem a kor miatt.elötted még ott az élet. kössz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!