Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon ciki ha egy fiú, ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki ha egy fiú, ilyen korban fiú létére szokott sütni ill. főzni? :/ 12/f

Figyelt kérdés

2012. júl. 18. 16:29
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:

Nem ciki, sőőőt, nekem nagyon tetszene. Amúgy látom, csomóan írták, hogy ne mondd el a barátaidnak, de szerintem, ha legjobb barátok, akkor nem fognak szólni érte :)

(nekem nagggggggyon bejönnek az olyan fiúk, akik tudnak főzni ;) )

12/L

2012. júl. 28. 15:41
 32/35 anonim válasza:
Nekem is bejönnek az ilyen fiúk ez csak jó tulajdonság és nem gáz :) 12/L
2012. aug. 17. 09:39
 33/35 anonim ***** válasza:

Én is tudok főzni, és 18 éves korom óta magamra főzök :)

Szerintem nem ciki, sőt a mai világban már már megfordult a kocka! Nekem egy barátnőm nem tudott főzni, de még egy lecsót sem :D

23/F

2012. okt. 7. 17:55
 34/35 anonim ***** válasza:
Minden Jó: nekem valamiért egyenesen szexi, ha főz egy fiú. :P
2012. okt. 7. 18:38
 35/35 anonim válasza:

Szerintem egyáltalán nem! Nézzük a jó/pozitív pontokat:

1.) Ha nincs otthon senki csak te és éhes vagy csinálhatsz magadnak kaját!

2.) Ha lesz barátnőd, értékelni fogja nagyon mert ha nincs otthon lazán várhatod munkából egy finom kis ebéddel

3.) Ha annyi félét el tudsz készíteni hogy nagy legyen a választék ( erre csak késöbb lesz példa) akkor akár ilyen munkakörben is el tudsz helyezkedni!

Egy szó mint száz, egyáltalán nem ciki SŐT én pl. örülnék neki ha tudni sütni/főzni! Haverjaid meg nyugodtan tudhatnak róla.. Inkább menő, mint ciki ;-) további jó főzőcskézést :-D

12/F

2013. aug. 30. 20:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!